מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פציעת מרפק מהרמת משקולותאלון07/02/2017
היי דוקטור,
אני בן 23, מרים משקולות בבית (לא משקל כבד) בזמן הפנוי המעט שיש לי בשנים האחרונות.
לפני כחודש וחצי עשיתי אימון ויום אחריי התחיל לי כאב במרפק שמאל שהלך והחמיר עד שהגיע לשיא כמה ימים אחריי. לא יכולתי ליישר את המרפק והרגשתי כאבים סטטיים. אופי הכאב הוא כמו חום כזה במרפק, כיאלו המרפק עייף. היה לי כאב חזק רק שניסיתי ליישר את היד. יש לציין שאין לי כאב בזמן שאני מרים דברים או אוחז בהם אלא רק אחריי המאמץ, ומעולם לא כאב לי המרפק, אני מתאמן כבר 3 שנים.
לפני שבועיים הגמישות חזרה במלואה אך יש לי "קליקים" שאני מיישר את היד.
הייתי אצל אורטופד. ניתן לי כדורים נגד דלקת למשך 10 ימים שבמהלכם לא הרגשתי שום כאב. כעת הכדורים נגמרו והכאב הסטטי והחום של הדלקת חזרו.
רציתי לדעת האם זה אמור לעבור לגמרי בסופו של דבר או שתמיד יהיה במרפק איזושהי בעיה כרונית? האם הדלקת עצמה תחלוף?
מתי אדע שבטוח לחזור להתאמן?
בתודה,
אלון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר רם ירון07/02/2017ממליץ על זריקת prp תחת סונר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?