פלטפוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלטפוס
    נטלי
    05/06/2007

שלום אני בת 23 ויש לי כף רגל נורא שטוחה אני עושה הליכה כבר חודשיים והתחלתי לפני תקופה להרגיש כאבים בברכיים דבר שלעולם לא היה לי. וממש לאחרונה התתחזקו הכאבים נורא הלכתי לרופא המטפל הוא בדק אותי ואמר שאין לי כלום יש לי חריקות בעצמות ושאל אותי אם יש לי מידרסים.
    הוא נתן לי הפנייה לחדש את המידרסים עכשיו את המידרסים אפשר לשים רק בנעלי ספורט ואני בחורה צעירה ששמה גם נעליים קצת גבוהות ועקבים. איני יכולה ללכת ביום יום ללימודים שלי עם נעלי ספורט אני עושה הליכה עם נעלי ספורט וזהוא אני לא יכולה לשים מידרס בתוך סנדל אבל מצד שני אני סובת מאוד מהגב והבירכיים אודה לך אם תעזור לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלטפוס

הוספת תגובה

• כאבים ברגליים

ד''ר יבגני שויחטמן
    06/06/2007

שלום
    מדרסים זה פיתרון טוב אך מגביל בשימוש נעל אלגנטי

לצערי אין שיטה אחרת לטיפול פרט לטיפול ניתוחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידרסים לנעל אלגנטית

חיותה גרוס
    20/08/2007

לשאלתך- יש מדרס שנקרא מידרס ביומכני או פונקציונלי שמיועד לנעל אלגנטית ונותן פתרון
    לבעיתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו