בהמשך להודעה על הכאבים במותן-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהמשך להודעה על הכאבים במותן-
    שרון
    21/05/2008

בטופס השחרור מהמיון רשמו לי משהו לא כל כך מובן...אולי saepilitis ???
    בכל אופן האורטופד הסביר לי כי בבדיקה שלו עולה שיש לי דלקת במפרק, שיתכן שעברה גם לצד השני.
    הוא המליץ על כדורים-נקסין, פזיוטרפיה, חימום ומעקב רופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• Sacroiliitis

שרון
    21/05/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Sacroileitis

ד''ר חגי אמיר
    22/05/2008

שוב שלום שרון
    זה כבר יותר טוב.
    המדובר בדלקת שבמפרק בין עצם העצה, שהיא המשך עמוד השידרה הבונה את החלק האחורי של האגן , לבין עצמות האיליום , שהן עצמות האגן משני צידי העצה.
    דלקת באזור זה יכולה לנבוע מסיבות רבות ביניהן, חבלה, פגיעה ביציבות האגן לאחר חבלה כגון תאונת דרכים, או נפילה, וכן לאחר לידה קשה עם היפרדות עצמות הבושת.
    סיבות נוספות יכולות להיות בגלל מחלה דלקתית, מעין דלקת פרקים , ואז כדאי להיבדק על ידי רופא ראומטולוג כדי לבדוק את מידת הדלקת והטיפולים הנידרשים כדי לדכא את הדלקת.
    שכיח לראות מעורבות של שני המפרקים ולא רק אחד. הכאב יכול לקרון לאורך הרגליים.
    הטיפולים שהוצאו סבירים, ובמידה ולא יעזרו תוך שבוע שבועיים שוה ללכת לרופא להמשיך את הברור.
    בהצלחה ורפואה שלמה.
    דר' אח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו