SLAP LESSON REPAIR VS BICIPITAL TENODESIS

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• SLAP LESSON REPAIR VS BICIPITAL TENODESIS
    RUBI
    07/03/2018

שלום רב ד"ר ותודה מראש על הזמן והעזרה שלך!

אודה לך מאוד על עזרתך כי אני קצת מבולבל וחושש לעשות טעויות.אני בחור בן 35 שעבר 5 ניתוחי כתף מגיל 20 עד 30, היו לי SLAP LESSONS TYPE 2 ב 2 הכתפיים אחרי שנפצעתי במכון כושר במהלך הרמת משקלים מעל גובה הכתף, אחרי שהניתוחים האלה לא הצליחו להחזיק את הקרעים, אחד המומחי הכתף הטובים בארץ הסכים לבצע לי ב 2 הכתפיים BICIPITAL TENODESIS.
    אני עושה באופן קבוע תרגילי חיזוק ופיזיוטרפיה עם רצועות התנגדות וגם הצמדת כרית לקיר בכל מיני תנוחות שמאוד מחזקות לי את הכתף, אני גם מתאמן עם משקולות ולא מזמן נרשמתי לחדר כושר, אני מרים משקלים יחסית גבוהים אבל כמובן מאוד נזהר לא לעשות תרגילים מעל גובה הכתף עם משקל וגם בתרגילי חזה לא לפתוח ידיים עם משקל עמוק מדי, חוץ מזה אני מתאמן מאוד חזק ומרגיש מעולה אבל אני כל הזמן חושש שמשהו בכתף יקרע לי שוב אחרי כל הטראומות שעברתי עם ה SLAP REPAIRS שלא צלחו, אשמח בבקשה להבין יותר לעומק מה ההבדל המשמעות בין 2 הניתוחים, עכשיו שעשו לי BICIPITAL TENODESIS בכתפיים יש לי עדיין סיבה להיות כ"כ מודאג מלהפצע? הכתפיים שלי אמורות להחזיק מעמד לעומסים הרבה יותר עכשיו? ממה רצוי להמנע במכון כושר?
    תודה שוב על העזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    SLAP LESSON REPAIR VS BICIPITAL TENODESIS

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר רם ירון
    07/03/2018

תשאל את המנתח שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אורן
    07/03/2018

שלום רב,
    המנתח שלי הוא רופא מאוד בכיר בבית חולים וניתוח אותי לפני 6 שנים, אי אפשר לקבל תשובה כאן בבקשה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו