שבר בכתף ראש זרוע הומרוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר בכתף ראש זרוע הומרוס
    ש
    12/03/2018

שלום רב,

אני בן 26 לפני כ 3 שבועות לצערי עברתי תאונת דרכים שבה פגעה בי מכונית במעבר חציה, קיבלתי שבר בכתף שמאל זרוע הומרוס, עשו לי במיון צילום רגיל תחילה ואחר כך ct ואז אמרו לי שיש שבר בכתף שמאל ושלא צריך ניתוח או משהו ושחררו אותי לבית עם היד במתלה.

לאחר כשבוע באתי לביקורת שבה בדק אותי רופא וראה שוב את הצילומים אמר שרוצה להתייעץ.. לאחר דיון והתייעצות אמר לי שלא צריך ניתוח ושזה יתאחה והוסיף ואמר לי שאני עשוי להיות מוגבל בטווחים בהמשך אבל שזה לא בטוח..
    נתן לי הפנייה להתחיל פיזיותרפיה עוד שבוע וקבע ביקורת שוב לעוד חודש.

לצערי אני אדם מאוד חרדתי שסובל מחרדות ולקחתי את העניין מאוד קשה,
    אני כל הזמן חושש מאוד מכל העניין שמה אהיה מוגבל ביד חלילה או שלא יתאחה השבר וכד
    הייתי שמח מאוד לחוות דעת .
    מצורף צילומים
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבר בכתף ראש זרוע הומרוס

הוספת תגובה

• תשבה

ד``ר רם ירון
    12/03/2018

לפי הצילום
    הגיל שלך
    ממליץ לנתח ולתקן את השבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ש
    12/03/2018

ראשית תודה על המענה
    שאלה
    מה אומר השבר הנל אם אפשר להבין? זה שבר פשוט מורכב מרוסק? חלקים?כמה התזוזה?
    והאם לא אבחר לנתח מה ההשלכות? השבר ממה שאתה רואה יתאחה לבד? וכמה זמן האיחוי?

תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר רם ירון
    12/03/2018

הוא יתאחה עקום
    תהיה הגבלה בתנועה קרוב לוודאי
    לדעתי שני חלקים או שלשה אבל זה לא רלוונטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטער על כל שאלותיי

ש
    18/03/2018

פשוט איני שקט בעניין הייתי היום בביקורת ועשיתי צילום רגיל ראה ואמר לי הרופא שיש איחוי והכל בסדר.. אך אני לקחתי את הצילומים סתם לראות ויצאתי מבולבל קצת..בעניין הצילומים. יש איחוי ממה שרואים? ולמה תמונה אחת זה נראה לפחות די ישר והשניה נראה קצת עקום כמובן שאיני רופא.. מאמין שלא יגידו לי סתם אבל בכל זאת אשמח לחוות דעת
    ושוב מודה לך על המענה וסליחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום 2

ש
    18/03/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו