כאבים בשכמה שמאל בן 28

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בשכמה שמאל בן 28
    שלומי
    24/05/2008

כבר למעלה משנה אני סובל מכאבים בשכמה בצד שמאל הצוואר והשכמה תמיד תפוסים הכאב הוא כמעט כול היום יותר במנוחה בישיבה או אם אני מוריד חולצה ויש רוח אל איזור השכמה אני מתחיל להרגיש תחושת נימול באיזור השכמה נקודות הכאב משתנות לפעמים יש נקודה ליד עמוד השידרה שמקרינה לאורך עמוד השידרה ומטה אבל הכאב העיקרי הוא בשכמה שמאל בעיקר. והוא לא עובר הייתי אצל אורטופאדים עברתי צלום רנטגן צווארי וצילום אולטרה סאוונד בצילום נמצא היצרות קלה במרווח בין חוליות C6 וC7 קיבלתי כדורים נגד דלקות כמה פעמים הייתי נמרח בוולטרן על בסיס יומי וברדיאן B שום דבר לא פתר את הבעיה לאורך זמן אני מטופל אצל מעסה גם הטיפולים אצלו עוזרים למשך זמן קצר לאחר כמה ימים כל האיזור חוזר להיות תפוס מחכה לתשובה מה אני צריך לעשות איזה טיפול לניקוט תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בשכמה שמאל בן 28

הוספת תגובה

• כאבים בשכמה

ד''ר שמואל לובושיץ
    24/05/2008

שלום שלומי
    קרוב לוודאי מדובר ב"צביטה" - גירוי של עצב בגב העליון. ניתן לנסות טיפולים בעזרת פיזיותרפיה, מרפאת כאבים ואם הכאבים אינם נסוגים ניתן לשקול התערבות ניתוחית. את האבחנה ניתן לבצע בעזרת בדיקה אלקטרופיזיולוגית (E.M.G+N.C.V).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו