לד"ר חגי .. בהמשך לשאלתי על סימפיזי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר חגי .. בהמשך לשאלתי על סימפיזי
    נטלי
    25/05/2008

שלום !
    בהמשך לשאלתי הקודמת על סימפיזיוליזיס הייתי היום בביקור אצל אורתופד שטען כי היוא לא יכול לבדוק אותי כי אני בהריון (שבוע 31 ) ואף לא יכול לייעץ לי כלום כי אינו יודע . אשמח לדעת איך מאבחנים את הבעיה , והאם אתה עושה זאת ?
    מאכזב אותי שנתנו לי שם של בעייה קיימת ללא שום אבחנה רפואית.
    בנוסף - נשארת עדיין השאלה .. לידה רגילה או קיסרי.
    אשמח לדעת אם אתה מאבחן את הבעיה .. ואם לא למי אני יכולה לפנות בהקדם ?
    תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נטלי שלום

ד''ר שמואל לובושיץ
    25/05/2008

נטלי שלום
    לבעייתך יש מאפיינים ספציפיים המחשידים בסבירות גבוהה לקיומה. אין כל הוריית נגד ללידה רגילה. אם אין הורייה גניקולוגית (מנח לא תקין של העובר, סבל עוברי וכד') אין שום סיבה לבצע ניתוח קיסרי. אין סיבה שלא לבצע הרדמה אפידוראלית. אין כל סכנה של צניחת רחם או שלפוחית השתן בעקבות הבעיה הנ"ל. ברוב רובן של הנשים הסובלות מהבעיה היא חולפת באופן עצמוני לאחר תקופה של מספר שבועות עד חודשים. הטיפול כרגע הוא מנוחה, להשתדל לשכב הצד, פיזיותרפיה ולפשק את הרגליים עד גבול הכאב.
    לידה קלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימפיזיוליזיס

ד''ר חגי אמיר
    25/05/2008

קיבלת תשובתו של דר' לובושיץ.
    בעיה זו שכיחה ביותר ולרוב אינה דורשת כל התיחסות , ואכן אין מקום לחשש כלל במידה והפתיחה היא מינימלית ממצא זה נורמלי בהריון.
    בבדיקה פיזיקלית רגילה ניתן בהחלט לאמוד את מידת הפתיחה ואם יש שאלה לגבי זה ניתן לבדוק זאת בבדיקת על קול. (אולטרסאונד)
    היוועצי בגינקולוג שלך. הוא הכתובת להמשך המעקב וקבלת ההחלטות עד הלידה.
    אם תזדקקי ליעוץ נוסף אשמח לעמוד לרשותך.
    המשך הריון קל .
    דר' אח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו