לכבוד ד"ר חגי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכבוד ד"ר חגי
    ניר (שם בדוי)
    26/05/2008

שמי ניר ועברתי תאונת דרכים לפני כשנתיים.
    נפגעתי בגב כתוצאה מתאונה שבה משאית נכנסה בי במהירות בעמידה לרמזור.
    הפגיעה אמנם היתה קשה, אך המכות היו מכות יבשות שנהפכן למטרידות ודיי כואבות במהלך הזמן.
    מיד בתום התאונה התאשפזתי כיום וחצי בבי"ח, ומיד נשלחתי לפיזיוטרפיה שנמשכה בערך חצי שנה.
    הפיזיוטרפיה לא עזרה, לאחר מכן נשלחתי לבדיקה אורטופדית אצל אורטופד שבו המליץ על דיקור סיני ושחיות ממושכות. כמובן שלא עזר.
    לאחר פרק זמן של חודשיים דיקור ושחיה מרובה נשלחתי לכירופרקט (הגעתי לכירופרקט על סמך המלצה של קרוב משפחה) כירופרקט זה מומחה לפציעות אחרי תאונות דרכים ושיקום הגוף. כיום אני מטופל אצלו שכל טיפול נערך פעם בחודש. ושוב גם טיפול זה כשל מאחר ואיני חש שיפור במצבי.
    מצבי אומנם אינו קשה כמו תאונות אחרות. אך הכאבים נגרמו כתוצאה מתאונה
    מגוון הפעולות מצומצם מאחר שאיני יכול לשאת דברים כבדים או ישיבה ממושכת על כיסא בזמן עבודה .
    לאחר התייעצויות שלא נשאו פרי ומכוון שכיום אני עובד עבודה משרדית אני חייב לציין מגבלות מסוימות שאני חושב מוגדר כנחות מסוימת בזמן מאמץ או פעילות אחרת. למרות שרופאיי אינם רוצים לעזור ולתת טיפול הולם. מה עליי לעשות על מנת שאני יוגדר כ"נכה" או אחוז נחות מסוים או שאני יוגדר כך וכך אוכל להצהיר על מגבלות אלה בזמן עבודה ולחסוך אי נעימות בזמן אמת ..
    אם אפשר תשובה

תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לכבוד ד"ר חגי

הוספת תגובה

• חבלות לאחר תאונת דרכים

ד''ר חגי אמיר
    29/05/2008

שלום "ניר"
    לאחר תאונות דרכים כפי שאתה מתאר יכולות להשאר מגבלות אשר כפי שאמרת אינן חמורות אך ממשיכות להטריד, ובכל פעם שתהיה עייף או מתוח הכאבים יחזרו ויטרידו.
    קיימים פיתרונות חלקיים למצב זה אולם לרוב יש להשלים עם המצב החדש שנוצר לאחר התאונה.
    במידה ואתה רוצה לתבוע את חברת הביטוח על מצבך, כדאי להוועץ בעו"ד העוסק בניזקי גוף שיוכל להנחות אותך ולייעץ לך מה לעשות ואם הדבר כדאי או שזו טירחה מיותרת שלא תוסיף הרבה ולא שווה את בילבול המוח של תביעה.
    במידה וקיימות בעיות בריאותיות שלא באות לפיתרונן, יש לבדוק כל אחת לגופה ולקבוע דרכי טיפול וכל אחת.
    אשמח לעמוד לרשותך במידה ותיראה לנכון להבדק בצורה פרטנית יותר ולא פומבית.
    בהצלחה בהמשך דרכך
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר חגי

ניר (שם בדוי)
    15/06/2008

השאלה אם אפשר להוציא נכויות מסוימות אם הכאבים עדיין נשארים , והם עדיין נשארים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו