שבר במסרק מספר 5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר במסרק מספר 5
    רפי
    03/08/2018

לפני שבוע קיבלתי מכה חזקה בחו"ל ברגל וצלעתי במשך מספר ימים. כשחזרתי לארץ עברתי צילום שהראה שבר במסרק 5. שבר רוחבי במעבר מטה דיאפיזרי. הרופא במוקד אמר שצריך לגבס אבל יום אחרי ראה אותי רופא אחר שנתן לי נעל אפולו להליכה במקום. האם הנעל הזאת מספיק טובה במקום גבס? האם בבית אני יכול ללכת בלי הנעל (כבר ממש פחות כואב אחרי שבוע מהמקרה), האם זה יכול לגרום לי נזק כשאני מוריד את זה והולך בלי זה? כיצד עליי להתנהל עם הנהל הזו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבר במסרק מספר 5

הוספת תגובה

• שבר מסרק 5

ד"ר מוחמד כתאנה
    03/08/2018

שבר בסיס מסרק 5 הינו שבר שכיח בחבלות סיבוביות לכף רגל.
    יש חלוקה של השברים הללו לפי אזור השבר המדויק ועל פי זה נקבע הטיפול.
    הליכה עם נעל דריכה ל 6 שבועות הינו טיפול מקובל אף על פי שיפור בכאבים.
    ממליץ להמשיך מעקב אורתופד מומחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבר במסרק מספר 5

רפי
    04/08/2018

האם אני יכול להוריד את הנעל בזמן שאני בבית? כשאני הולך ולא מאמץ את האזור הפגוע ואין לי כאב(הולך על הצד של הרגל)???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבר במסרק מספר 5

רפי
    04/08/2018

האם אני יכול להוריד את הנעל בזמן שאני בבית? כשאני הולך ולא מאמץ את האזור הפגוע ואין לי כאב(הולך על הצד של הרגל)???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסרק 5

ד``ר מוחמד כתאנה
    05/08/2018

ממליץ לא להוריד את הנעל 6 שבועות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו