דלקת בגיד בגלל מתיחת של היד?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בגיד בגלל מתיחת של היד?
    שרון
    03/08/2018

שלום, לפני כמה ימים החלקתי, בכדי למנוע את הנפילה תפסתי במשקוף הדלת והיד נמתחה מעבר ליכול שלה, כבר מאותה שנייה חשתי כאבים מטורפים בכתף ואי יכולת להזיז את היד. יומיים אחר כך בהמלצת אורטופד, קיבלתי זריקת קורטיזון לשריר הכתף, שגרמו לכאבים להתגבר והיו בלתי נסבלים, היום עשיתי us ונאמר לי שבסך הכל יש דלקת בשריר ומשהו עם סידן... כואבת מאוד ומוגבלת מאוד לא יכולה להרים את היד בכלל. שאלתי: האם ממתיחה חד פעמית יכולה להיווצר דלקת שגורמת לכזה כאב וסבל? והאם הקורטיזון אמור לעזור ולשחרר את השריר והדלקת בימים הקרובים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דלקת בגיד בגלל מתיחת של היד???

ד``ר מוחמד כתאנה
    05/08/2018

שרון שלום ,
    כאשר יש משקעי סידן באזור גידי ייתכן ומדובר בתהליך תלקתי כרוני. לאחר הנפילה סביר שמתחת חלק מהשרירים והגידים של הכתף.
    לפעמים מתיחה ללא קרע של גידים או שרירים יכולה ליצור כאבים בעצימות גבוהה .
    כחלק מהטיפול כנגד הדלקת המקומית ניתן לקבל זריקות מקומיות או מפרקיות לפי שיקולו של האורתופד המטפל.
    במידה ויש הימשכות של הכאבים ממליץ על ביצוע בדיקת הדמייה יותר מתקדמת .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך, לגבי מוגבלות התנועה

שרון
    05/08/2018

אני לא יכולה להרים את היד, ממש כאבי תופת, כאילו היד שוקלת טון והשריר לא מצליח להרים אותה. עברו 5 ימים מהנפילה ועדיין כמעט באותו המצב. בעוד שבוע אני אמורה לטוס לחופשה עם הילדים ומאוד מודאגת מה יהיה כי. במצב הנוכחי אני פשוט אסבול שם, האם יש משהו שיכול לזרז/להקל על הכאב וההחלמה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך, לגבי מוגבלות התנועה

ד``ר מוחמד כתאנה
    05/08/2018

נוגדי כאב
    מתלה
    השלמת הבירור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו