אם אר אי כתף לאחר שלושה חודשים מהמתיחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם אר אי כתף לאחר שלושה חודשים מהמתיחה
    שרון
    18/10/2018

שלום, לפני שלושה חודשים החלקתי ומתחתי את היד, מאז סובלת נורא מכאבים והגבלה בתנועה, קיבלתי קורטיזון ופיזיטרפי ועכשיו עשיתי MRI אשמח לפרוש במילים שלנו מה יש לי ואיך ניתן לטפל: קונטוזיה עם קו שבר והשטחה קורטיקלית ללא תזוזה בראש ההומרוס סמוך לאחז הסופרא ספינטוס. אבחנה מבדלת- היווצרות AVN באיזור החברלה. קרע קטן לכל העובי בגיד הסופרא ספינטוס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה: אם אר אי כתף לאחר שלושה חודשים מהמתיחה

ד``ר מוחמד כתאנה
    21/10/2018

שלום שרון
    ייתכן ובנפילה סבלת משבר ללא תזוזה או שיש ממצא אחר לא קשור לנפילה
    יש להבידק על ידי אורתופד מומחה ,שייעין בבדיקה ויבדוק אותך
    בברכה ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך- המשך

שרון
    21/10/2018

האם ניתן לטפל במצב הזה? האם ישנה אפשרות שהכל יתאחה ללא התערבות ואחזור לתפקוד מלא? כי כרגע כואב לי נורא בבוקר ואני מוגבלת בתנועות רבות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך- המשך

ד``ר מוחמד כתאנה
    23/10/2018

שרון שלום ,
    הכל אפשרי אך ללא מעבר מסודר על ההדמייה ובדיקת מדוקדקת של הכתף לא ניתן להצהיר הצהרות .
    מבין את הכאב שלך
    בברכה ,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו