כאב בקרסול באיזור העצם בצד החיצוני, מה זה יכול להיות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בקרסול באיזור העצם בצד החיצוני, מה זה יכול להיות?
    אחת
    20/11/2018

שלום,
    אני כרגע בחו"ל ולכן היני מתייעצת דרך הפורום.
    הסיפור המלא הוא כזה:
    לפני כשנה החלו כאבים בOn & off באיזור העקב. בשלב מסוים הכאבים החריפו, הגיעו לעיתים תכופות יותר ולפעמים אף העירו אותי משינתי. דיברתי עם חבר והוא ציין שהליכה יחפה יכולה לעזור. כך עשיתי וזה באמת עזר משמעותית. מס' חודשים לאחר שהתחלתי ללכת יחפה התחיל לו פתאום כאב חדש, סביב העצם של הקרסול (החלק החיצוני). בעת מאמץ פיזי הכאב לעיתים היה גדול מדיי ולא יכולתי לעשות תנועות מסוימות. החלטתי לנוח. באותה עת הגעתי גם לארץ אבל לצערי כל התורים היו תפוסים ללפחות בחודש וחצי הקרובים. חזרתי לחו"ל ולאימונים לאחר שכבר לא הרגשתי כאב בעקב או בקרסול אך לצערי לאט לאט אני מרגישה את הקרסול שוב. אני נוטה להאמין שיש קשר בין העקב לקרסול ושזה כנראה סוג של דלקת אבל אחרי מנוחה של מעל חודש, מריחת קרמים אנטי-דלקתיים המקום שוב כואב, גם במאמץ וגם במנוחה. אציין שמדובר על כאב בלבד, אין נפיחות, חום או אודם.
    מה זה יכול להיות?
    תודה רבה, אם חסרים פרטים אשמח להשלימם דרך התכתבות במייל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב קרסול

ד``ר מוחמד כתאנה
    22/11/2018

שלום
    הכאבים שאת מתארת יכולות להתאים למספר רב של אבחנות
    ולכן יש צורך לבדוק את הרגל , לשלול עיוותים בעצם או בגידים
    ולפי זה לבצע בדיקות עזר.
    מאוד קשה להביןאת הסיבה בלי לבדוק במקרה הזה.
    בברכה ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו