כאב ונימול ברגל ימין עקב בקע בדיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ונימול ברגל ימין עקב בקע בדיסק
    אלי
    24/12/2018

שלום רב ,
    בחודשים האחרונים אני סובל מכאבים וחוסר תחושה ברגל ימין יש לציין כי הכאבים מופעים רק בעמידה או בהליכה עד כדי חוסר יכולת להמשיך ומדובר כבר אחרי מטרים ספורים . בישיבה או שכיבה אני לא מרגיש כלום שום כאב או נימול .
    בצעתי CT והממצאים הם , הודגמו שינויים ניווניים בדיסקים בין חולייתי ים ברוב הגבהים , עם איבוד גובה 1-2-3-L בגובה L4,L3 בקע דיסקי לטרלי ופורמינלי מצד ימין עם הצרות של פורמינה אינטר וורטברלית שינויים ניווניים במפרקים הפצטליים .
    בגובה L5,L4 בלט דיסק מרכזי מנימלי , מעט יותר משמאל , עם הצרות של פורמינה אינטר וורטברלית משמאל .בקע דיסקי מרכזי בגובה S1-L5 עם לחץ על השק באקלי .שינויים ניווניים במפרקים הפצטליים .
    לא הודגם Spinal Stenosis .
    מפרקים הסקרו איליאלים תקינים . שאלתי האם זה ניתן לטיפול או שזה הולך להיות כאב כרוני או ו האם ישנו טיפול מומלץ אשר יכול לרפא את זה ולחזור לתפקוד נורמלי .תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה: כאב ונימול ברגל ימין עקב בקע בדיסק

ד``ר מוחמד כתאנה
    31/12/2018

שלום אלי ,
    חסר לי גילך .
    התלונות והממצאים יכולים לכוון לבעיה שנובעת מעמוד השדרה או מבעיית כלי דם .
    הייתי ממליץ לבצע בדיקות זרימת הדם ברגליים ומידה והן תקינות יש לפנות למומחה עמוד שדרה לבדיקה ומעבר על הסיטי .
    בברכה ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו