מגף מחליף גבס עקב שברי מאמץ - הבדל בין שני סוגי מגף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגף מחליף גבס עקב שברי מאמץ - הבדל בין שני סוגי מגף
    אנה קורן
    29/01/2020

שלום, אשמח להתייעצות, עקב שברי מאמץ ודלקות בכף הרגל שנגרמו כתוצאה משברי מאמץ שלא החלימו הרופא נתן הנחייה ללבוש מגף מחליף גבס למשך כל היום (למעט שינה) למשך חודש וחצי. במכבי נתנו לי את המגף של חברת APOLLO - מגף מאוד מגושם, ומאוד קשה להתנהל איתו, מצ"ב תמונה (המגף בצבע אפור) באינטרנט מצאתי מגף שנראה יותר נוח מסוג GEN 2 קצר (מגף שחור), אשמח לדעת האם ניתן להחליף את המגף מסוג APOLLO בנגף השני? האם מדובר על אותו הקיבוע? ואותה המטרה? ? כמו כן, האם ניתן עם המגפיים הנ"ל להתנהל בשגרת חיים רגילה (עבודה, הרמת ילדים וכדומה) או שחייבים לתת מנוחה לרגל ולדרוך על הרגל כמה שפחות? להימנע מהליכה, תזוזה? תודה רבה, אנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ממליצה על תוסף סידן

ניקול
    30/01/2020

גם לילדות שלי היו שברי מאמץ. ממליצה לך בלי קשר לטיפול שאת צריכה עכשיו לחזק ולהגדיל את צפיפות העצם על מנת להמנע משברים נוספים. אני נוטלת תוסף סידן אמורפי - דנסיטי. זה סידן שנספג פי 2-4 יותר מכל סידן אחר (נבדק במחקרים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו