אי יציבות לאחר ניתוח שחזור רצועה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי יציבות לאחר ניתוח שחזור רצועה
    צ'רלי
    13/06/2008

עברתי לפני כמעט חודש ניתוח לשחזור רצועה קדמית בברך,הניתוח עבר בהצלחה והמנתח היה מאוד מרוצה,התחלתי אפילו להתהלך בלי קביים,אתמול הגעתי אליו לאחר שהתלוננתי על תחושה של חוסר יציבות בברך,הוא בדק אותי ואמר שבאמת משהו לא נראה לו ונחכה עוד כמה שבועות לבדיקה חוזרת לאחר צילום,חזרתי מאוכזב הביתה ובהליכה פשוטה מהמיטה למטבח הברך שוב הסתובבה לי ואף שמעתי רעש של "קנאק"מאחור,מאז יש לי כאבים חזקים מאחורי הברך ואני לא יכול לדרוך עליה,נסיוני כבר מלמד אותי שבקור אצל אורטופד לא ממש יועיל בימים הראשונים והוא ימליץ מקסימום על מנוחה ומשככי כאבים,
    אני ממש מודאג,האם יכול להיות שהניתוח לא הצליח?שהרצועה ששמו לי השתחררה או נקרעה?
    האם יש סיכוי ולו הקלוש שעם הזמן תחושת החוסר יציבות תעבור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוח ברך

ד''ר שמואל לובושיץ
    13/06/2008

לצ'רלי שלומות,
    למרות הבנתי את מצבך ותיסכולך נבצר ממני לענות על שאלותיך...עליך לפנות לרופא המנתח על מנת לשאול ולקבל תשובות...מטבע הדברים רק הוא היה בניתוח, הוא בדק אותך לפני ואחרי ורק הוא ידע לענות לך.
    איחוליי להחלמתך המהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו