בלט דיסק והשפעה על פרופיל צבאי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלט דיסק והשפעה על פרופיל צבאי
    יוסי
    19/07/2020

יש לי L5-S1 בלט דיסק לנקב מימין עם לחץ על בושרש ועצב.
    זה מקרין לי לכפות רגליים אחרי שאני עושה מאמץ על משקלים אז אני מרגיש כאבי תופת והקרנה לרגליים.
    הייתי פרופיל 97 בלוחמה ועכשיו רוצים להוריד לי אותו לכמה הכי הרבה שאפשר להוריד על זה?
    וכמה זה מסוכן ויכול להידרדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בלט דיסק והקרנה לרגל

קרן
    21/07/2020

היי יוסי גם לי יש בלט בקע דיסק בגב התחתון ולצערי הרב לפני 4 שבועות חטפתי התקף נוראי ששיבש לי את החיים אני כרגע עוד לא החלמתי אני עוברת גהנום אני לא יוצאת מהבית רק בגלל המצב הזה זה רק יציאה לטיפולי פיזיותרפיה וחזרה הבייתה וחזרה למיטה אני לא מסתובבת רק קצת בבית ישיבה רק 10 דקות וחזרה למיטה וזה הכול וככה החיים שנראים במשך 4 שבועות עבר כבר חודש ממהתקף אתה מאמין שאני לא יוצאת כבר חודש מהבית זה המצב כרגע עד שהמצב הזה יחלים אני רק יגיד לך שרק לפני 4 חודשיים החלמתי מדלקת בעצב עברתי גהנום והחלמה הגיעה רק אחרי 8 שבועות ורק אז התחלתי לחזור לעצמי ונפלה בדיוק עלינו הנגיף המסריח הזה שתקע אותי לחודשיים בבית וזהו אבל ביוני התחילו לי כאבים ברגל ימין כאבים שבאים וחוזרים ואז חטפתי את הבום התקף וזהו הייתי ממליצה לך לא לעשות שום פעילות שום התעמלות עד שלא תחלים לגמרי כי לי רופא אורטופד גם אמר שאי אפשר לעשות כרגע במצב כזה שום דבר כי המצב יכול להחמיר תעשה פיזיותרפיה לא כאלה תרגילים בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלט דיסק והקרנה לרגל

קרן
    21/07/2020

אל תעשה שום דבר כי העצב משליך לך לרגל לכפות רגליים זה לחץ על החוליות תעשה פיזיותרפיה זה עוזר למצב הזה הייתי ממליצה לך לגשת לרופא אורטפד בהקדם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו