עקמת בעקבות תאונת דרכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקמת בעקבות תאונת דרכים
    שיר
    01/07/2008

שלום רב. אני בחורה בריאה בדרך כלל בת 29. עברתי תאונת דרכים לפני כשנתיים. מכונית נכנסה ברכבי בעוצמה בעומדי ברמזור אדום. מאז עברתי כבר 2 סדרות פיזיותרפיה ללא הקלה בכאבי הגב והצוואר. ניסיתי שיאצו, ניסיתי דיקור, ניסיתי רייקי, עשיתי מסאג'ים, לקחתי כל כדור אפשרי. בקיצור- אם היו אומרים לי ללכת עם חסה על הראש להפסקת הכאבים- יש מצב שגם את זה הייתי עושה : ) אתמול עשיתי צילום ע"ש צווארי וצילום ע"ש גבי עליון ובאבחנה נכתב- "אין לשלול חשש לעקמת". שאלתי הינה: כיצד אפשר לדעת אם יש לי או אין לי בוודאות עקמת? האם יכולה להתפתח עקמת בעקבות תאונת דרכים, כך באמצע החיים? רב תודות שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקמת בעקבות תאונת דרכים

הוספת תגובה

• עקמת לאחר תאונת דרכים

ד''ר חגי אמיר
    10/07/2008

שיר היקרה,
    חסה על הראש יכול להיות פיתרון לא רע לכאבי גב אם כי זה לא הדבר הראשון שאני אישית הייתי ממליץ. :)
    לעיניינך, עקמת יכולה להיות מובנית או מולדת, שמתפתחת בגופך עקב במיבנה הגנטי שלך פעילות השרירים על השלד בעת הגדילה וההתפתחות, ויכולה להיות נירכשת עקב בעיה המתפתחת במהלך חייך וגורמת לשינויים בכוחות המופעלים על חלקים שונים בעמוד השידרה ועל החוליות השונות.
    אינני יכול לדעת למה התכוון מי שכתב את התשובה אולם זו יכולה להיות אחת משתי הנל.
    הבעיה שיש לפתור היא הכאב ולא העקמת, שהיא בעיה תוצאתית או ממצא לווי ולא גורמת כשלעצמה לכאב.
    בהצלחה, וזהירות לא להפיל את החסה,
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו