מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מוצאים את הבעיה בעצם הזנבגל19/08/2023
אולי זה יהיה ארוך אבל זה רק כי אף רופא לא מצליח לעלות על הבעיה כבר מרגישה אבודה! אני יסביר כמה שאפשר ומקווה שתכוונו אותי לאיזה מומחה אני צריכה לגשת
אני 5 חודשים אחרי לידה 2, אני כרגע במצב שאני לא יכולה לשבת או לשכב ואפילו במצב שכיבה לא יכולה לשנות תנוחה אני נמצאת בכאבי טופת של צרחות בתזוזה הכי קטנה ורק בעמידה אני מצליחה לנשום ללכת לדבר וזאת ההקלה היחידה שלי לעמוד!
פזיותרפיה לא יכולה לגעת בי וגם לא מעסים הם גם לא רוצים
בנוסף, אחרי לידה נהיה לי רקטוצלה דרגה 2
שקע מאוד קיצוני ומפתיע שלא שמתי לב אליו מהגב התחתון
מעשה שניסתה לגעת בי אמרה לי ששריר השיאסי מאוד תפוס וכל האזור הישבן והמסביב כאוב והיא לא יכולה לגעת
מדקר סיני טוען שזה הסאקרום מ1 עד 4
פזיותרפיסטית רצפת האגן אומרת לי ששריר פי הטבעת שלי תפוס ברמה שהיא לא יכולה לטפל בי גם שריר בנרתיק תפוס וכנראה כל שרירי רצפת האגן ושכל השרירים איבדו קצת את החוזק הם חלשים
מדי פעם אני מרגישה שריר מהנרתיק עד לכף הרגל שלי תפוס המדקר סיני ציין בפני "שריר קצר" כנראה התכוון לשריר ראשי מסויים
באיזור עצם הזנב אי אפשר לגעת בי הכאב הוא ברמה נוראית
גם לא בשום איזור בישבן אי אפשר לגעת בי אפילו לא עם נוצה ואני לא מגזימה ככה זה מרגיש
אני אולי שוחכת עוד משהו... מקווה שלא
צילומי mri עמוד שדרה ואגן תקינים
אני בחורה בריאה בדרך כלל ללא תרופות קבועות
יש לי פלטפוס אם זה משנה
בדיקות דם כליות כבד לפי הרופא יצאו תקינים לאישה אחרי לידה אז הכל תקין אמר לי ברזל כמובן צריך להרים וזהו
על דעת עצמי התחלתי מגנזיום לפני יומיים
אני מנסה להבין מה קורה לגוף שלי ולא מצליחה
עד לפני הלידה לא היו לי מעולם עצירויות
מאחרי הלידה עצירויות קשות מאוד נאמר לי בעקבותם הרקטוצלה
ומאז מטופלת בנורמלקס לא יכולה יום 1 בלי
לפעמים מרגישה שהקקי לא יוצא בגלל שריר פי הטבעת גם אם הוא רך
ב2019 אובחנתי בפיברומאלגיה, ראמטולוג ציין שזאת החמרה של הפיברו ואני לא מוכנה לקבל את זה שכל החיים אני יחייה ככה ושזה נפשי אני מאוד מקווה שמישהו פה יסתכל על מכלול הבעיות ויתן לי מענה כי אני עם 2 תינוקות בבית לא מתפקדת ובוכה כל היום מהכאב העצום הזה והמטורף, בבקשה שמישהו יעזור לי!!!!🙏
עצם הזנב, סאקרום, שריר, השיאסי, שריר התקצר, שרירי ברצפת האגן ופי הטבעת והנרתיק תפוסים, רצפת אגן, רקטוצלה 2, שקע בעמוד השדרה בגב התחתון, אחרי לידה, עצירויות קשות, mri תקינים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?