כאב באיזור עצם הזנב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב באיזור עצם הזנב
    נגה
    15/07/2008

שלום רב, אני בת 35. לאחרונה החלו לי כאבים באיזור עצם הזנב, קצת שמאלה. הכאבים חדים ומוקרנים לעבר הברך השמאלית. אני מרגישה אותם לאחר ישיבה ממושכת, שכיבה על הגב ובעיקר בסוף היום. הכאב יכול להמשך כמה דקות ואז שוכח. ולפעמים אני ממש צולעת לדקה-שתיים. מאז שאני זוכרת, מדי פעם, הייתי מרגישה רגישות או כאב באיזור עצם הזנב (לדוגמא לפני מחזור) אבל הם הלכו די מהר, כפי שהופיעו. האם זה נשמע כמו דלקת? אני עובדת מול מחשב ובחודשיים האחרונים עבדתי הרבה מאוד בישיבה. האם יתכן וזה גרם לדלקת באיזור האגן? תודה, נגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב באיזור עצם הזנב

הוספת תגובה

• כאב באזור עצם הזנב

ד''ר חגי אמיר
    17/07/2008

שלום נגה,
    קשה להתייחס לתלונותייך ללא בדיקה יסודית לאבחנה של מקור הכאב. ישנן מספר סיבות אפשריות לכאב כפי שאת מתארת.
    אני ממליץ ללכת לאורטופד להבדק.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוגנ יש פתרון / הקלה

אביגיא
    26/07/2008

מניסיוני נתקלתי במקרים של כאבים בעצם הזנב שמקרינים לרגל, לפעמים אף קשה לישון מרוב כאבים. במקרים שטיפלתי זה עזר וברוב המקרים נעלם לגמריי. דברי איתי ואני ייעץ לך למי לפנות 052-2401975

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו