לאחר שחזור רצועה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר שחזור רצועה
    צ'רלי
    30/07/2008

אני כבר שמונה חודשים לאחר פציעה בברך.אובחן אצלי קרע ברצועה הצולבת הקדמית,עברתי את כל הבדיקות הדרושות ואף ניתוח לשחזור הרצועה,המנתח טען לאחר הניתוח ש"הכל עבר בהצלחה ואתה תהיה מרוצה"עם זאת כבר חודשיים וחצי לאחר הניתוח אינני חש שום שיפור למרות שהשגתי טווחי תנועה מלאים,הרגל חוזרת ובורחת לי ואני מרבה לאבד את שיווי המשקל,אורטופד מומחה שבדק אותי וראה שאין שום בעיה של שרירים ברגל(אני עובד על זה במרץ ואפילו שוחה כל יום בבריכה)וטען שלא יהיה מנוס מניתוח חוזר כי בבדיקות "לחמן" וה"מגירה"שערך לי התוצאה יצאה חיובית.אני ממש מיואש,מחכה כבר המון זמן ולא יכול אפילו לצאת לעבוד,מה לעשות?אני לא רוצה בשום אופן לעבור שוב תחת ידיו של אותו מנתח(דר' חובב מקפלן),מה הסבירות שבאמת הניתוח לא הצליח?תוך כמה זמן אפשר לפתוח שוב את הרגל?האם שמים רצועה חדשה או רק מחזקים את זו הקיימת?האם יש מצב שאתה ממליץ על מנתח שכדאי לפנות אליו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר שחזור רצועה

הוספת תגובה

• המשך

צ'רלי
    31/07/2008

הספקתי לבקר היום אצל הרופא שניתח אותי(ביקור שהוזמן מראש)ואני מאוד מופתע מתגובתו,הוא טוען שהכל בסדר מבחינת הניתוח ועליי רק לחזק עוד את השרירים,הוא אומר בהחלטיות שהרופא המומחה שבדק אותי -טועה,ושבכל מקרה לאחר ניתוח שחזור ACL תוצאת בדיקת הלחמן תהיה חיובית ואני אראה שעם הזמן הכל יהיה בסדר,אני ממש אובד עצות?מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתוח רצועה צולבת

ד''ר רון ארבל
    02/08/2008

אני מצטער לשמוע על אי שביעות רצונך מניתוח שעברת בברכך. בהחלט קיים אחוז מסויים של כשלונות בניתוח זה 10-15% ולפי מה שאתה מתאר אתה נמצא בקבוצה זו.
    בהחלט ניתן לפתור את בעית היציבות שנותרה בברכך עקב כשלון הניתוח הראשון וזאת ע"י ניתוח חוזר והשתלת רצועה חדשה.
    ניתוח חוזר הינו בד"כ ניתוח יותר מסובך ודורש מיומנות יותר גבהה וגם אחוז ההצלחה בניתוח כזה הינו באופן טבעי יותר קטן. אינני נוהג לעשות כך אך במקרה זה אני יכול להמליץ לך על טיפול בענינך אצלי (דר' רון ארבל בי"ח איכילוב) יש לי נסיון עשיר בניתוחים חוזרים לייצוב הברך עקב כשלון הניתוח הראשוני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו