כאבי גב תחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב תחתון
    לירון
    03/08/2008

שלום רב אני בחודש השביעי להריון ליפני כשנה החלקתי ושברתי את עצם הזנב וכמו כן "בקעתי" 2 מקומות בגב המותני אחד בינוני ואחד מרכזי עד היום לא ברור לי מה זה אומר אני רק יודעת שאני סובלת מאוד בזמן האחרון ורציתי לדעת האם יש פיתרון למצב הלא נעים הזה בעבר היתייעצתי עם רופא בכיר שלא אזכיר את שמו שאמר לי שצריך עם הזמן ליהיות שיפור אך אני לא חשה שיש שיפור ושאלתי היא האם ללכת על לידה רגילה או קיסרי ולהיכן עלי ליפנות לאחר הלידה להמשך טיפול אודה על תגובתכם המהירה לירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב תחתון

הוספת תגובה

• כאבי גב בהריון

ד''ר חגי אמיר
    03/08/2008

שלום לירון,
    קודם כל שיהיה בשעה טובה ומוצלחת.
    כדי לעזור ולענות לשאלותייך על הרופא האורטופד לבדוק אותך, לראות מה מקור הכאב, לראות את הצילומים ובוצעו שעל פיהם ניתנו האבחנות בעבר, ולהתאים את הטיפול הפיזיקלי שיתאים לך, גם להמשך ההריון, גם ללידה וגם לשיקום הגב לאחר הלידה.
    רוב האורטופדים אינם מתעסקים עם סוגיות אלה, רופאי שיקום השלד והשרירים מתמחים בנושאים מעין אלו.
    מאחל לך לידה קלה ,
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו