כאבי ברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ברכיים
    ברק
    14/08/2008

שלום רב, מזה כמה חודשים אני סובל מכאבי ברכיים בשני מקרים - אחרי שינה או נסיעה ארוכה כאבי ברכיים חלשים שחולפים בד"כ תוך זמן קצר ואינם מפריעים יותר מדי - כאבי ברכיים עזים בד"כ אחרי הליכה של חצי שעה עם בני במנשא(בערך 5 ק"ג ) כאבים אלו מופיעים בערך כשעה אחרי ההליכה. הכאב אינו נעלם ובדרך כלל הוא נמשך שעות רבות(לרוב אני נרדם איתו ומעורר בבוקר ללא כאב). כאב זה גם מאלץ אותי לקחת אקמול לפני השינה שמקהה את הכאב, אחרת איני מצליח להירדם. יש לציין שגם לאחר כשבועיים בהם לא עשיתי שום פעילות, הספיקה הליכה אחת עם המנשא עד שהכאב חזר. מה יכולה להיות הסיבה לכאבים אלה? מהו הטיפול המומלץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ברכיים

הוספת תגובה

• כאבי ברכיים

ד''ר רון ארבל
    14/08/2008

הסיבות לכאב בגון זה הן רבות, פגיעת מניקוס, פגיעת סחוס , פגיעה ברקמות רכות ועוד. ללא בדיקה ע"י אורטופד מומחה וביצוע בדיקות דימות במידת הצורך לא ניתן יהיה להגיע לאבחנה מדויקת.
    ממליץ על בדיקה ע"י אורטופד מומחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו