שלום=))- דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום=))- דחוף
    די דחוף-סתיו
    16/08/2008

שלום ביום שני הקרוב אני עומדת לעבור ניתוח ברגל שמאל בעקבות פריקות פיקה על פי מה שהרופא אומר. פרקתי את הפיקה בפעם השניה לפני מספר שבועות בעקבות הפריקה נשבר לי חלק מהעצם, בעקבות צילומים ראו את שבר זה ובעקבות סיטי ראו שני חלקים שנשברו מהעצם אחת ישנה ואחת חדשה-הגדולה יותר. לכן להוצאת החלקים אצטרך לעשות ניתוח ולהחזרת הפיקה למקומה ע"י תפירת הריקמות-או הרצעות תלוי לפי המצב. את ניתוח זה אני עוברת בהרדמה כללתי.. רציתי לדעת כמה דברים: 1. כיצד מתנהלת הרדמה כללית? 2. מה הם הסיכונים בהרדמה כללית? 3. לאחר הרדמה מהן תופעות הלוואי? 4. האם ידעו לך תקופת החלמה לאחר ניתוח שכזה לפעליות כגון: הליכה, ספורט, נהיגה, תפקוד מלא? 5. כמה אחוזי הצלחה יש לניתוחים אלו?! 6. והאם במיקרה יש לך הידע האם זה משפיע בצורה מסיבית על הצבא? , אני לפני גיוס מחכה לתשובה בהקדם האפשרי בתודה מראש סתיו =)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום=))- דחוף

הוספת תגובה

• ניתוח ברך

ד''ר רון ארבל
    17/08/2008

שלום רב
    שאלותיך בעניין ההרדמה טובות אך יש להפנותן לרופא מרדים שהוא המומחה בעניינים אלו.
    באשר לשאלותיך בעיניין הניתוח עצמו, תלוי איזה ניתוח יבוצע, האם רק הוצאת העצמות השבורות או גם קיצור רקמות רכות או תפירת רקמות רכות.
    בעניין שאלות 4-6 התשובות תלויות בסוג הניתוח . בד"כ מדובר בששה שבועות של החלמה ראשונית ואח"כ טיפולי פזיוטרפיה ולאחר 3 חדשים חזרה לתפקוד מלא למעט ספורט תחרותי.
    שוב, הכל תלוי בסוג הניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו