MRI

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• MRI
    אני
    22/08/2008

שלום, אני חיילת ולפני חצי שנה פרקתי את הכתף באימון צבאי כתוצאה מנפילה בעת ריצה במטווח פריקה מסוג luxacio erecta ומאז אני סובלת מתתי פריקות (על בסיס יומי) ופריקות (גם הרבה.. בד"כ מחזירה אותן לבד, לעיתים נדירות נדרש מיון\רופא). כמו כן לעיתים יש תחושת "נמלים" ביד. ביצעתי MRI אלתרו עם זריקת גדוליניום. אשמח אם תוכלו להסביר לי מה משמעות התוצאות:: "יש קרע של הלברום הקידמי תחתון בשעה 5,6. אין לראות דפקט גדול ע"ש הילזקס אך יש שינויים ציסטיים באספקט הפוסטרו סופרו לטרלי של ראש ההומרוס יתכן כלי דם שחודרים אל העצם או ציסטה שמחוברת אל המפרק". כמו כן נכתב רק "יתכן כלי דם שחודרים..."- איך אוכל לדעת בוודאות? והאם זה רציני? (כמו שאמרתי אני לא יודעת מה המשמעות של התוצאות..) בנוסף רציתי לשאול אם יש פיתרון חוץ מניתוח לכאב תמידי שיש לי בכתף כתוצאה מכל הפריקות? כיוון שגם אם אעשה ניתוח זה בטח ייקח לפחות מספר חודשים ובנתיים אני נאלצת לבצע פעילויות שהן די "יומיומיות" אבל גוררות אחריהן כאב...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    MRI

הוספת תגובה

• פריקות כתף

ד''ר יונה יניב
    24/08/2008

המשמעות היא שאת צריכה ניתוח. בנקרט פרושו תלישה של שפת המפרק השומרת אל ראש העצם במקום ואם השפה תלושה - יש חוסר יציבות כנראה עד שהנזק יתוקן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו