כאבי רגליים תחתונות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי רגליים תחתונות
    שרון
    25/08/2008

שלום אני סובלת מזה כחודשיים מכאבי רגליים תחתונות. כאבים המורגשים בשריר וגם כאבים כאילו מתוך העצמות. אציין כי מדובר בשתי הרגליים. כשאני נחה ולא עושה פעילות זה מקל עליי אם אני עומדת יוצתר מ 5 דקות או הולכת אני מרגישה כאבים גם במנוחה. לפני הכאבים עשיתי הליכות כ 5 פעמים בשבוע. לא היה לי בעבר שום ארוע בריאותי. לעיתים הכאב הוא מאחורי הברכיים מאחורה. תחושה של צביטות. הכאב בכל אזור אפשרי ברגליים ממעל הברך ועד הקרסול. כאבים לא קבועים. באים ונעלמים אין לי מגבלת טווח תנועה. עשיתי מדרסים וזה עזר מעט. האם יתכן וזה שברי מאמץ שברי מאמץ יכולים להיות מהליכה? האם תתכן גם דלקת בשריר האם חוץ ממיפוי עצמות שלא ביצעתי, יש דרך לאבחן? האם זה יעבור תוך כמה חודשים? האם מנוחה תעזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי רגליים תחתונות

הוספת תגובה

• רגליים הן בד"כ תחתונות...

ד''ר יחזקאל טיטיון
    25/08/2008

שרון אל שלום.

האם יתכן וזה שברי מאמץ - כן.
    שברי מאמץ יכולים להיות מהליכה? - כן.
    האם תתכן גם דלקת בשריר - כן.
    האם חוץ ממיפוי עצמות שלא ביצעתי, יש דרך לאבחן? - בעיקר בדיקה פיזיקלית מסודרת ואח"כ מחליטים על בדיקות עזר והדמיה.
    האם זה יעבור תוך כמה חודשים? - מאז ימי חורבן בית שני הנבואה ניתנה לשוטים.
    האם מנוחה תעזור? - נסי ותיוכחי.

בברכה - דר' טיטיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה- כאבי רגליים תחתונות

שרון
    26/08/2008

תודה רבה מהן בדיקות עזר והדמיה? אני רוצה לנסות להכנס להריון האם זה בעייתי במצב הנוכחי שרגליי כואבות בעקיר בהליכה ועמידה? האם יכולה להיות בעיה אחרת מהותית - אציין כי הבדיקות דם שלי תקינות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תשובה לרגליים התחתונות...

ד''ר יחזקאל טיטיון
    26/08/2008

בבקשה.

מהן בדיקות עזר והדמיה? - בדיקות רנטגן, CT, MRI, US, מיפוי עצמות וכ"ו.
    אני רוצה לנסות להכנס להריון - בהצלחה ומזל טוב.
    האם זה בעייתי במצב הנוכחי שרגליי כואבות בעקיר בהליכה ועמידה? - ברור כי בעומס הנוסף שיגרם בשל ההריון יתכן ומכאוביך יחומרו.
    האם יכולה להיות בעיה אחרת מהותית - הכל יכול להיות. פני לבדיקת אורתופד באזור מגורייך.

בברכה - דר' טיטיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שרון
    04/09/2008

הייתי אצל מומחים רבים הטוענים שזה כנראה ממאמץ יתר האם יתכן והכאבים נמשכים מס' חודשים אם זה אכן מאמץ יתר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך רגליים תחתונות...

ד''ר יחזקאל טיטיון
    04/09/2008

כן.יתכן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב בשוקיים- המשך

שרון
    07/09/2008

שאלה נוספת האם ממאמץ יתר של הליכה מרובה יתכנו כאבים גם בשרירים בשוק האחרוית ובשרירי הירך - שמעל הברך? האם הכל כואב ממאמץ יתר ונמשך 3 חודשים? האם יכול להיות משהו ראומטי? אורתופד אחד שלח אותי לראומטולוג בטענה שאין ממצא אורתופדי בשעה שכל שאר האורתטפדים אמרו שזה נזק של מאמץ יתר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפעם לא רגליים תחתונות...

ד''ר יחזקאל טיטיון
    08/09/2008

האם ממאמץ יתר של הליכה מרובה יתכנו כאבים גם בשרירים בשוק האחרוית ובשרירי הירך - שמעל הברך? - כן.
    האם הכל כואב ממאמץ יתר ונמשך 3 חודשים? - יתכן, אך לא בטוח.
    האם יכול להיות משהו ראומטי? - הכל יכול להיות ברפואה.
    אורתופד אחד שלח אותי לראומטולוג בטענה שאין ממצא אורתופדי בשעה שכל שאר האורתטפדים אמרו שזה נזק של מאמץ יתר. - ככה ז, היכן שיש שני רופאים, יש שלוש דעות...

בברכה - דר' טיטיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו