מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כף ידיורי26/08/2008
שלום רב! שאלה: עברתי ניתוח לאיחוי סקפויד עם כלי דם, לאחר 6 שבועות (אתמול) נמצא איחוי בסקפויד לפי רנטגן הוצא מסמר שהיה ביד שהחזיק את היד בזווית די גסה הרופא שמה את היד בסד קל לשבוע על מנת ליישר את היד מהזווית הגסה למצב ישר. ואחרי מספר שעות הופיעו לי קצת כאבים בסקפויד וכאשר אני נוגע באיזור הסקפויד יש רגישות רבה מאוד (בשאר שורש כף היד אין רגישות כלל). העם רגישות זו והכאבים בסקפויד זה סביר למצב שאני בו? (מאוד מפחד שאין איחוי. בעבר בצהל עשו לי גבס בלי ניתוח אחרי 10 שבועות היה איחוי ברנטגן ובסוף התברר כי לא היה איחוי והיה צורך בניתוח מפחד כי ההיסטוריה חוזרת על עצמה ) תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צם הסירה
ד''ר יונה יניב27/08/2008שלום יורי
כאבים הם מצב טבעי לאחר ניתוח וגם לאחר גבס ולא מעידים בהכרח על חוסר חיבור. אך מצד שני - עדיין יש מצב לחשוש מחסר חיבור. אני, בדכ"ל עושה CT כדי לברר האם יש חיבור או לא, כי זו בדיקה יותר מהימנה מצילום. מצד שני CT זה יותר קרינה מצילום רגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונות
ד''ר יונה יניב31/08/2008צר לי אבל אני לא יכולה לפתוח את התמונות אולי הן גדולות מדי?
יונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר ניתוח
ד''ר יונה יניב31/08/2008בצילומים עדיין ישנו ה"מסמר" שכנראה הוצא. לפי הצילומים - נראה בסדר גמור. שוב הייתי ממליצה על CT לברור החיבור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?