כף יד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כף יד
    יורי
    26/08/2008

שלום רב! שאלה: עברתי ניתוח לאיחוי סקפויד עם כלי דם, לאחר 6 שבועות (אתמול) נמצא איחוי בסקפויד לפי רנטגן הוצא מסמר שהיה ביד שהחזיק את היד בזווית די גסה הרופא שמה את היד בסד קל לשבוע על מנת ליישר את היד מהזווית הגסה למצב ישר. ואחרי מספר שעות הופיעו לי קצת כאבים בסקפויד וכאשר אני נוגע באיזור הסקפויד יש רגישות רבה מאוד (בשאר שורש כף היד אין רגישות כלל). העם רגישות זו והכאבים בסקפויד זה סביר למצב שאני בו? (מאוד מפחד שאין איחוי. בעבר בצהל עשו לי גבס בלי ניתוח אחרי 10 שבועות היה איחוי ברנטגן ובסוף התברר כי לא היה איחוי והיה צורך בניתוח מפחד כי ההיסטוריה חוזרת על עצמה ) תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כף יד

הוספת תגובה

• צם הסירה

ד''ר יונה יניב
    27/08/2008

שלום יורי
    כאבים הם מצב טבעי לאחר ניתוח וגם לאחר גבס ולא מעידים בהכרח על חוסר חיבור. אך מצד שני - עדיין יש מצב לחשוש מחסר חיבור. אני, בדכ"ל עושה CT כדי לברר האם יש חיבור או לא, כי זו בדיקה יותר מהימנה מצילום. מצד שני CT זה יותר קרינה מצילום רגיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונות

ד''ר יונה יניב
    31/08/2008

צר לי אבל אני לא יכולה לפתוח את התמונות אולי הן גדולות מדי?
    יונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח

ד''ר יונה יניב
    31/08/2008

בצילומים עדיין ישנו ה"מסמר" שכנראה הוצא. לפי הצילומים - נראה בסדר גמור. שוב הייתי ממליצה על CT לברור החיבור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו