פציעה בברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פציעה בברכיים
    ליאת
    26/08/2008

שלום רב! לפני כ 5 ימים נפלתי על שני הברכיים וברך השמאלית היא זו שנפגעה בעיקר. מאז שמתי קרח במשך יומיים , כרגע האיזור מעט נפוח אך לא משהו חריג. הברך כאבה עד כה בעיקר בזמן התנועה או ניסיון לכופף את הרגל,במשך כל הימים האלה אני צולעת (סוחבת את הרגל הפגועה) אתמול הייתי אצל אורתפד שהתרשם שיציבות תקינה ואין סימנים מניסקיאלים. אבל בכל זאת נתן הפניה לצילום רנטגן. חשוב לציין שאני נמצאת בשבוע 14 של הריון וברצוני להימנע מצילום כזה אלא אם כן זה הכרחי. אשמח לשמוע את דעתכם האם יש סיבה מוצדקת לצילום כי לא קיבלתי תשובה חד משמעית מאורתופד. יש לציין שהיום אני מרגישה כאב עמום גם כשאני לא מזיזה את הרגל שמקרין למעלה לירך ולמתה, עם תחושה של הירדמות ( נימול) בכף הרגל. האם זו החמרה של המצב או שלב בהחלמת המקום? האם נכון יותר לנסות ללכת רגיל ולאמץ טיפה את הרגל או עדיף להמתין עם זה? אודה מאוד על תשובתכם כי אני מאוד מודאגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פציעה בברכיים

הוספת תגובה

• פציעת ברכיים

ד''ר רון ארבל
    26/08/2008

במקום צילום ניתן לבצע MRI שאין בו קרינה
    באשר לכאב הקורן למעלה ולמטה עם נימול , כאב זה מקורו לא בברך, סביר להניח שמקורו בגב.
    ממליץ על בדיקה חוזרת אצל אורטופד ולהתרכז בכאב הקורן לאורך הרגל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו