קליקים בברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קליקים בברכיים
    אלעד
    14/09/2008

שלום, כאשר אני מקפל את הברכיים נוצרים קליקים ("קנקים") די חזקים (ללא כאב או משהו, סתם קליק). זה קורה כאשר אני מקפל את הברך כמעט עד הסוף (לא בזמן הליכה או ריצה). התופעה התחילה לפני כמה חודשים. ממה זה נובע ואיך אפשר להפסיק את זה? (אני בן 24) תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קליקים בברכיים

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה, תודה

אלעד
    20/09/2008

.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קנאקים בברכיים

ד''ר חגי אמיר
    22/09/2008

שלום אלעד,
    ראשית חשוב להבחין בין קנאקים מכאיבים לכאלה שאינם מכאיבים. כיון שלא ציינת כלל המצאות כאבים, אתייחס לאלה שאינם גורמים לכאב.
    קנקים בברכיים קוראים בדרך כלל כתוצאה ממבנה כלשהו בתוך הברך ניקרא "בנד" שקופץ בעת ביצוע תנועה מסויימת. בדרך כלל אם פרט לקול אין כאב רגישות או הפרעה תיפקודית כלשהיא אין לכך משמעות ואין צורך לעשות מאומה.
    בהצלחה
    דר' אח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה - המשך

אלעד
    22/09/2008

האם התופעה נובעת מריצות שאני עושה פעם בשבוע ? אם כן, האם כדאי להפסיק עם הריצות ולעבור לספורט אחר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו