מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצם מיותרת בכף הרגלבתאל15/09/2008
לפני כ10 שנים נקעתי רת כף הרגל. לאחר שהחליטו כי זה היה נקע ולא שבר, טופלתי בחבישה אלסטית. לאחר כמה חודשים שמתי לב שישנה עצם הבולטתהחוצה באמצע כף רגלי. בהתחלה זה לא הפריע לי אך ככל שעבר הזמן שמתי לב שזה כואב כאשר אני הולכת הרבה או רוקדת. לפני כ5 שנים עשיתי סדרה של צילומים ורופא אורטופד הציע לי לערוך ניתוח להסרת העצם - הבנתי מדבריו שנמתח לי גיד וכך נוצרה עצם מיותרת.. לא מבינה איך דבר כזה קורה?? בכל אופן פחדתי מהניתוח ודחיתי את ההתעסקות בזה. כיום אני חוזרת לפעילות גופנית ומרגישה כאבים עזים בכל כף הרגל ובכלל גם בשוק. האם יש דרך לטפל בכך גם בלי ניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקססורי נאויקולאר
ד''ר יחזקאל טיטיון20/09/2008בתאל שלום.
נשמע שיש לך עצם אקססורית נאויקולארית, לפי התאור.
לעיתים זה גורם לכאבים.
לפני שרצים לניתוח יש לנסות טיפול שמרני עם פיזיוטרפיה, מדרסים ונעליים נוחות. כשכלום לא עוזר, הטיפול הוא ניתוחי.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה דומה
גל01/09/2012גם לי יש עצם מיותרת, אך בצד שמאל של כף רגל ימין ממש סמוך לעצם המקורית הבולטת.
התחלתי לחוש כאבים עזים לאחר שנקעתי את הרגל, אך אמרו לי שהעצם לא נוצרה בגלל הנקע אלא הייתה קיימת מלפני.
הועלה על ידי הרופא הנושא של כריתת העצם. שאלתי היא האם הסיכון גבוה מהתועלת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?