דלקת בגיד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בגיד
    מירה
    18/09/2008

לפני חודשיים היתי מעורבת בתאונת דרכים והיה לי כאב בצוואר וביד ימין עד יום זה ואני יש לי כאב בכתף ימין וביד ביומיים האחרונים כאב היד לא נסבל הלכתי אתמול לרופא לבדיקה אמר לי שיש לי דלקת במרפק היד ובכף היד, הוא נתן לי תרופת איטופן ומשחת וולטרין ורצועה למרפק עם סיליקון ולחץ מבוקר ומייצב שורש כף היד. הוא אמר לי שאין צורך בבדיקת EMG . הכאב היום התחזק יותר ואינו נסבל בכללללל. מה עלי לעשות לחכות כמה ימים או לחזור לרופא? האם יכול להיות שמדובר בדלקת חזקה ועל כן הכאב מאוד חזק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בגיד

הוספת תגובה

• למה לא נתתם לי תשובה

מירה
    20/09/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נא להתייחס לשרלה

מירה
    20/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים לאחר תאונה

ד''ר חגי אמיר
    22/09/2008

מירה שלום
    קשה להתרשם ולדעת מה מקור הבעיה ללא בדיקה מדוקדקת.
    ניראה שהרופא המטפל שלך נתן לך טיפול וברור לגמרי לא רע. אם המצב לא משתפר או מחמיר, בהחלט תגיעי אליו בחזרה שינסה משהוא חזק יותר.
    החלמה מהירה,
    שנה טובה ,
    דר' אח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו