נוזלים בגידים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוזלים בגידים
    דליה
    23/09/2008

שלום רב, עברתי תאונת אופנוע לפני חודשיים. היו לי ככל הנראה נקעים בשתי הרגליים (לא היה ניתן לבדוק את זה מכיוון שהיו לי גם פצעים מוגתיים חיצונים ברגליים) כעת, הפצע קצת נרפא ועדיין יש לי כאבים בקרסוליים. בתוצאות של בדיקת אולטרסאונד שעשיתינמצא כי יש לי "נוזל סביב גידים פרונילאיים"" בשתי הרגליים. האורטופד שלי אמר שכל שניתן לעשות הוא להרים את הרגליים, אמבטיות לרגליים עם מלח וכדורים (ארקוקסיה), אך בחודש האחרון, למרות שעשיתי את כל מה שאמר המצב לא השתפר. רציתי לשאול אם כדאי לי לחזור לפעילות (הליכה, אופניים) - הפיזיותרפיסט אמר לי שזה יכול לשפר את המצב. ומצד שני האורטופד אמר לי לנוח כמה שיותר אשמח לתשובה מהירה דליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוזלים בגידים

הוספת תגובה

• נוזלים בגידים

ד''ר רון ארבל
    24/09/2008

שלום לך
    נוזלים בגידים מעידים על תהליך דלקתי סביב הגיד.
    אני ממליץ על הפעלה מבוקרת (ע"י פזיוטרפיסט(ית) ) שיובל להוסיף טיפולי פזיוטרפיה לגיד מלבד ההפעלה. הפעלה משפרת זרימת דם המביא בד"כ לרפוי הדלקת.
    החלמה מלאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו