בעיות גב תחתון וירך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות גב תחתון וירך
    נעה
    26/09/2008

שלום, מזה כמה שנים סובלת מכאבים חזקים בירך צד ימין ובגב התחתון באותו הצד. בשנה האחרונה גם מכאבים בצד הימני של האגן (בטן תחתונה צד ימין). ביצעתי במהל השנים צילומי רנטגן, מיפוי עצמות, פיזיותרפיה ו-CT ועדיין לא יודעת ממה נובעת הבעיה. נכתב שיש הנמכה בחוליות L4-L5 ועדות לדלקת. הכאבים הם חזקים ומפריעים לתיפקוד יומיומי. כאבים תוך כדי הליכה, עמידה וישיבה. רופאת המשפחה שלחה אותי למרפאת כאב. לא בטוחה שהבנתי אם הבעיה נובעת מהירך או מהגב. אני אובדת עצות. סובלת מכאבים חזקים אך לא יודעת איך לשפר את המצב. האם יש המלצה כלשהי? האם יש בדיקה מסוימת שכדאי לעשות כדי לדעת בוודאות ממה אני סובלת? אני בת 37 וחושבת שבגילי אין צורך שאסבול כך. אודה על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות גב תחתון וירך

הוספת תגובה

• גב תחתון וירך

ד''ר רון ארבל
    03/10/2008

נראה לי שסבלך הממושך צריך להפתר.
    אני ממליץ שלפני פניתך למרפאת כאב, תבדקי ע"י אורטופד מומחה לבעיות גב שיחווה דעתו ואולי יוכל להושיעך עוד לפני הטיפול במרפאת כאב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו