לרופאים- כאבים....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרופאים- כאבים....
    שרון
    06/10/2008

שלום, אני בהריון- בשבוע 29. מזה כשבועיים יש לי כאבים חזקים באזור השמאלי של האגן בחיבור בין הירך לאגן וישבן שמאלי (לא גב תחתון), והכאב באגן מופיע רק במצב של עמידה כשיש משקל על הרגל, הכאב מקרין על כל רגל שמאל. הדבר מגביל אותי מאוד אני מתקשה מאוד בהליכה, בכיפוף, במעבר מישיבה לעמידה ולחילופין. בישיבה כשהטיית הגוף לצד ימין, אין לי כאבים, כך גם בעמידה אם אני לא נשענת על הרגל השמאלית. בימים האחרונים אני גם לא מסוגלת לשכב הכאב מתפשט לאורך חוליות הגב, עד לתחילת חוליות הצואר. ניסיתי לשים כריות בכל מיני תנוחות כדי לישון, אך הכאב חד ואינו מאפשר לי להירדם. על כן, מזה כמה ימים אני ישנה בישיבה, מה שפוגע ברצף ובאיכות השינה שלי. אמרו לי שאולי זה מתנוחת העובר, אבל לי זה לא נראה כי ללא קשר לתנועות שלה, הכאב הוא תמיד כשיש משקל/לחץ על רגל שמאל. או שאמרן... לחץ על העצב משינוי מיקום בעצמות האגן?!?! 1. אשמח לדעת מה גורם לכאבים אילו (כולם אומרים לי שזה מההריון)? האם יש לתופעה זו שם ספציפי? ובעיקר מה האופציות לטיפול אלטרנטיבי או קונבנציונאלי? תודה מראש, על כל התשובות ושנה טובה:) שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרופאים- כאבים....

הוספת תגובה

• כאב רגל

ד''ר רון ארבל
    11/10/2008

נראה שבעיתך קשורה בכ"ז להריון ומדובר בלחץ על עצב בעובר באגן.
    חשובה בדיקתו של אורטופד מומחה לבעיות עמוד שדרה ובכל מקרה נראה לי שיש מקום להיות סבלנית עד סיום ההריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו