כפות רגליים שורפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כפות רגליים שורפות
    דנה
    07/10/2008

שלום רב, אני סובלת מזה שנתיים וחצי מבעיה ספציפית בגב תחתון - כאבים איומים כל הזמן ... בעיקרון אמרו לי שיש ספונדילוליזיס וליסתזיס ( נניח). אני מנסה לטפל במיליון דרכים ( זריקות לחלל אפידורל, פיזותרפיה, רפואה משלימה). מזה חודש - שורפות לי כפות הרגליים בצורה איומה הן ממש לוהטות/כואבות. רופא המשפחה שלי פשוט פתר אותי במשפט שזה נובע מהגב - ולקחת עוד משככי כאבים..... שאלתי - מה אפשר לברר בנדון, אני רוצה לדעת מה המקור? מה לבדוק? אני לא מוכנה בלי שום דבר עוד פעם להיגרר לפיתרון של לקחת משככי כאבים. עובדה חשובה - אני בת 27. אשמח לקבל תשובה במהרה - המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כפות רגליים שורפות

הוספת תגובה

• היי יש כאן מישהו שיכול לענות לי?

דנה
    10/10/2008

בבקשה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי...

ד''ר רון ארבל
    11/10/2008

סביר להניח שרופא המשפחה צודק אך ממליץ לך בחום להפגש עם אורטופד מומחה לבעיות גב וכן עם נוירולוג שיגיעו לאבחנה וימליצו לך על טיפול מתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו