כאבים בצלעות אחרי שיעול ממושך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בצלעות אחרי שיעול ממושך
    אפרת
    12/10/2008

היי, אני בת 32 ובחודש האחרון סבלתי משיעולים יבשים שהתפתחו לשיעולים לחתיים שהתגלו בסופו של דבר כדלקת ריאות. טופלתי באנטיביוטיקה ובהינהלציות והשיעולים פחתו (למרות שלא נפסקו לחלוטין). בשבועיים האחרונים אני סובלת מכאבים קשים באזור הצלעות בחלק הקדמי והאחורי ובעיקר בצלע השמאלית. לפני כשבוע וחצי נבדקתי אצל אורטופד ועברתי צילום בצד השמאלי שלא הראה על שבר. עם זאת הוא זיהה בבדיקה רגישות ניכרת בשרירים בין צלעיים בעיקר בצלע שמאלית. קיבלתי זריקות פלקסין ואביטרן במשך יומיים וכדורי מציצה טראמדקס (שאני מודה שאני משתדלת לקחת כמה שפחות). כיום אחרי 10 ימים אני לא מרגישה הקלה משמעותית ועדיין מתקשה לישון על הבטן, על הגב ועל הצד כתוצאה מהרגישות. האם זה טבעי אחרי שיעולים ממושכים? האם יש משהו נוסף שצריך לבדוק? האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי להקל על הכאב? המון תודה, אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב בצלעות

ד''ר רון ארבל
    15/10/2008

בהחלט רצוי שתבדקי ע"י רופא ראות לברור אפשרות של פגיעה כלשהיא במעטפת הראה או גם בצלעות. אין כל מקום להזניח עליך לפנות לבדיקה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו