עברתי ניתוח לקיבוע תוך שלדי בשריר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עברתי ניתוח לקיבוע תוך שלדי בשריר
    איתי
    17/10/2008

ההומרוס לאחר חודש וחצי ביצעתי צילום שבו נראה שיש התקרבות של העצם אחת לשנייה אבל זה נראה כביכול שהקיבוע לא התבצע כך שהעצם החצויה לא נמצאת במקביל אחת לשנייה ...יש סטייה קטנה ניגשתי לביקורת אצל אורטופד מטעם הכללית שלדעתי בדק אותי ברשלנות מכפירה ובקושי הסתכל בצילום וכל הזמן אמר לי בזילזול "אל תדאג הכל בסדר"...השאלה שלי אם זה יכול לגרום לחוסר איחוי של העצם??? או שיש גמישות מסויימת לעצם לזוז ולהתאחות??? אשמח אפילו לשלוח את הצילום אם זה אפשרי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שבר בהומרוס

ד''ר רון ארבל
    18/10/2008

ע"פ תאורך נראה שקיימת תזוזה צידית של הפרגמנטים של העצם. אם התזוזה איננה גדולה וסביר שאיננה גדולה הואיל וקיים מסמר תוך לשדי שמונע תזוזה גדולה, הרי סביר ביותר להניח שהשבר יתחבר טוב ולא תשאר הפרעה.
    אינני חושב שניתן לשלוח צילום אך במידה ואינך בוטח ברופא שלך פנה ליעוץ נוסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במידה ואין הפרעה אפשר להשאיר את

איתי
    23/10/2008

המסמר התוך שלדי ולא להוציא אותו??...האם זה לא יזיק לפעילות גופנית ספציפית בידיים(משכולות)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו