כאבים בצד הפנימי של ברך ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בצד הפנימי של ברך ימין
    מיכאל
    23/10/2008

יש לי כאבים בצד הפנימי של הברך לאורך הגידים.הכאבים לא חזקים.בנוסף מפרק הברך מבקש ממני לעשות מין שיחרור שלו וזה מתבטא בקליק. אין לי הגבלה או כאבים בישור הברך או בכיפוף הברך. בביקור אצל אוטופד נאמר לי שיש לי גמישות יתר במפרק הברך. מה זה אומר גמישות יתר במפרק הברך והאם בגלל זה יש לי את הכאבים הללו? אני שם חימום מתחת לברך ועושה מתיחות לשריר התאומים לירך למפשעות ולשריר הארבע ראשי. התחלתי טיפולי פיזוטרפיה ונאמר על ידי הפזיטיורפיסט שמקור הכאבים הם במינסקוס,נאמר לי שהמינסקוס לא יושב במקום שלו. הכאבים שאני מרגיש הם לא חזקים והם לא בכל שעות היום למשל שאני יושב אין את הכאבים הללו וגם בהליכה לא כל הזמן אני מרגיש את הכאבים. הכאבים מורגשים קצת מתחת לברך בשריר התאומים ומעלה בצד הפנימי של הרגל,זה באזור של הגידים.הכאבים גם מוקרנים לברך לא כל הזמן. בבדיקה אצל אורטופד נאמר לי שיש לי גמישות יתר,האורטופד סיבב לי את הברך בכדי לבדוק אם יש קרע והוא לא הבחין בשום דבר,בנוסף אין לי נפיחות בברך ואין לי הגבלה בתנועות. מה זה אומר שהמינסקוס לא יושב במקום ומה אפשר לעשות עם זה? האם במצב כזה אפשר לרכב על אופניים או לרוץ? אילו בדיקות אני יכול לעשות בכדי לאבחן את מקור הבעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קליקים בברך

ד''ר חגי אמיר
    28/10/2008

אלה שאלות שעליך לשאול את האורטופד שבדק אותך. במידה והברך מפריעה לך ניתן לבצע בדיקום עזר שיוכלו לסייע באבחנת הבעיה. בדיקות אלה יכולות להיות בדיקת אולטרה-סאונד, או בדיקת MRI. במידה והבדיקות יאושרו בקופה תוכל לבצע אותן.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו