קליקים בפרקי הידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קליקים בפרקי הידיים
    רפאל
    23/10/2008

יש לי קליק בפרק יד ימין כבר הרבה זמן: אני מוריד את פרק היד וכשאני מעלה את פרק כף היד יש לי קליק (לא קבלתי שום מכה זה כבר ממש ברבה זמן). ממה זה נובע והא יד דרך לטפל בזה? ועוד שאלה: ישבתי מול המחשב הרבה זמן ופרק יד שמאל היה הרבה זמן בשיפוע כלפי מעלה ( לא שפוע גבוה אבל מספיק כדי להרגיש מתיחה בשריר אחרי חצי שעה) עכשיו יש לי קליק גם בפרק שמאל כשאני מעלה ומוריד אפילו קצת!! מה עושים? ומה גורם לקליקים בכלל? תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קליקים בפרקי הידיים

הוספת תגובה

• שרש כף יד

ד''ר יונה יניב
    26/10/2008

אם אין כאבים, בדכ"ל לקליקים אין משמעות. בלי בדיקה קלינית לא ניתן לומר מה מקור הקליק. גם לאחר בדיקה כזו, לא תמיד ניתן לברר מהו מקור הקליק, אבל שוב - אם לא כאוב - חסר משמעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קליקים פרקי האצבעות-המשך

רפאל
    26/10/2008

האם קליקים בפרקי האצבעות במשך היום -אני מתכוון שעושים בכוונה יכול לגרום בגיל מאוחר לרעד בידים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קליקים

ד''ר יונה יניב
    27/10/2008

לא!!! אין קשר בין רעד בידיים לקליקים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו