כאבים לאחר 5 חודשים מהניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים לאחר 5 חודשים מהניתוח
    אנה
    24/10/2008

שלום, אני בת 16 ואני משחקת טניס מקצועי לפני כחמש וחצי חודשים עברתי ניתוח אטרוסקופיה , פריקת כתף המצב של היד שלי היה מצויין והקפדתי ללכת לפיזותרפיה, הפיזיותרפיסט והרופא היו מרוצים ממצבי ולפני כחודש התחלתי לשחק טניס. הכל הלך כמו שצריך ולא היו לי כאבים. אך, אתמול היה לי אימון ובבוקר למחרת כשקמתי הרגשתי כאבים בכתף, הייתי אצל הפיזיותרפיסט בדיוק יום למחרת האימון והוא טיפל לי ביד הוא אמר שזה יכול להיות דלקת לא רצינית או פשוט מהעומס כי היה לי אימון שעוסק רק במהירות וברצף התנועה של היד, חבטתי מהר ברצף וכ 40 ד'ק , אני עדיין מוטרדת כי אחרי הטיפול שלו כואב לי טיפה יותר. הייתי רוצה עוד דעה אישית, תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בכתף

ד''ר חגי אמיר
    28/10/2008

אנה שלום.
    קשה לדעת ללא בדיקה מה קרה בכתף שלך. במקרה שלך הייתי נזהר מלהתאממן בצורה כה אגרסיבית קרוב כל כך לניתוח. כדאי לעלות בעומס בהדרגה. אם המצהב לא ישתפר תוך יומיים יש מקום לחזור לבדיקה של האורטופד המנתח.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו