מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופהגל25/10/2008
אני בת 34 ולפני 8 ימים נפלתי מגובה של 80 סמ' + משקלה של ביתי בת השנתיים {שתהיה בריאה} בצורה לולינית משו,הצלחתי לנחות על מפרק הגב העליון והצוואר,שמעתי איזהשהו קול פנימי של ריסוק {כך הרגשתי},אבל קמתי מיד והרגשתי כאב עצום בכל החלק השמאלי של הצואר והעצם השמאלית שבולטת,חשבתי שאולי מתחתי את השריר שם ולא חשבתי שנגרם נזק,לא הייתה לי אפשרות להגיע לקבל טיפול,מפני שלא היה אף אחד שישאר עם הילדה שלי,לאחר יומים של כאבים בילתי ניסבלים יכולתי להגיע רק לחירום של קופ"ח שלי,שם צילמו אותי והאורטופד אמר שאין שבר,קיבלתי 2 זריקות ומרשם של אירקוקסיה 120 מ"ג וכדורים נגד כאבים,מיותר לציין ששום כדור עד רגעים אלה לא הפיג לרגע את רמת הכאב שלי,כשחזרתי לאורטופד בקופה הוא הפנה אותי לעשות סי.טי בדחיפות,מחשש שאולי זה אכן שבר,או פריצת דיסק או דיסלוקציה. הכל אצלם לוקח המון זמן ואני סובלת וחוששת שאולי ההמתנה מזיקה יותר,מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בצואר ובגב
ד''ר חגי אמיר28/10/2008אני מקוה שהאורטופד שבדק וידא שאין בעיה חמורה, ואין פגיעה עיצבית. בצילומים כבר ראו שאין שבר גדול כך שאני מקוה שאין נזק גדול מההמתנה עד ביצוע בדיקת ה=-CT.
בכל מיקרה אם קיימת החמרה ניכרת בכאב או פגיעה עיצבית כלשהיא ניתן להפנות אותך למיון ולבצע את הבדיקות באופן דחוף.
אני מאחל לך החלמה מהירה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?