עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    גל
    25/10/2008

אני בת 34 ולפני 8 ימים נפלתי מגובה של 80 סמ' + משקלה של ביתי בת השנתיים {שתהיה בריאה} בצורה לולינית משו,הצלחתי לנחות על מפרק הגב העליון והצוואר,שמעתי איזהשהו קול פנימי של ריסוק {כך הרגשתי},אבל קמתי מיד והרגשתי כאב עצום בכל החלק השמאלי של הצואר והעצם השמאלית שבולטת,חשבתי שאולי מתחתי את השריר שם ולא חשבתי שנגרם נזק,לא הייתה לי אפשרות להגיע לקבל טיפול,מפני שלא היה אף אחד שישאר עם הילדה שלי,לאחר יומים של כאבים בילתי ניסבלים יכולתי להגיע רק לחירום של קופ"ח שלי,שם צילמו אותי והאורטופד אמר שאין שבר,קיבלתי 2 זריקות ומרשם של אירקוקסיה 120 מ"ג וכדורים נגד כאבים,מיותר לציין ששום כדור עד רגעים אלה לא הפיג לרגע את רמת הכאב שלי,כשחזרתי לאורטופד בקופה הוא הפנה אותי לעשות סי.טי בדחיפות,מחשש שאולי זה אכן שבר,או פריצת דיסק או דיסלוקציה. הכל אצלם לוקח המון זמן ואני סובלת וחוששת שאולי ההמתנה מזיקה יותר,מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

• כאבים בצואר ובגב

ד''ר חגי אמיר
    28/10/2008

אני מקוה שהאורטופד שבדק וידא שאין בעיה חמורה, ואין פגיעה עיצבית. בצילומים כבר ראו שאין שבר גדול כך שאני מקוה שאין נזק גדול מההמתנה עד ביצוע בדיקת ה=-CT.
    בכל מיקרה אם קיימת החמרה ניכרת בכאב או פגיעה עיצבית כלשהיא ניתן להפנות אותך למיון ולבצע את הבדיקות באופן דחוף.
    אני מאחל לך החלמה מהירה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו