בהריון....כואב לי הגב...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהריון....כואב לי הגב...
    חסוי
    03/11/2008

שלום רב. אני בהריון ראשון, שבוע 19. יש לי פריצת דיסק ותיקה בL4-L5. בצד ימין. הפריצה דיי ידידותית בשנים האחרונות (טפו טפו טפו). עכשיו כשאני בהריון, אני מרגישה כאבי גב , אמנם בצד ימין, אך לא במיקום של פריצת הדיסק, אלא הרבה יותר גבוה (משהו כמו בגובה הצלעות...החזה). מאוד קשה לי לשבת ישיבה ממושכת, ואני ממש סובלת. השאלה: מה אפשר לעשות? האם זה משהו שאני צריכה להתחיל להתרגל אליו? כך יהיה מעתה ועד סוף ההריון? אני רק בחודש חמישי..... יש ישיבה מומלצת? יש אפשרות לטיפול (לא תרופתי) ? יש סוג ספורט שמומלץ? אודה על תגובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בהריון....כואב לי הגב...

הוספת תגובה

• כאבי גב עליון בהריון

ד''ר חגי אמיר
    04/11/2008

שלום "חסויה".
    לפי התאורים שלך אין קשר בין הכאבים מהם את סובלת היום לבלט הדיסק ב- L4-5.
    לגבי הכאבים בגב העליון יש לבדוק מה כואב ולעזור בהתאם. לא לכל דבר יש פיתרון אולם למירב המצבים ניתן לעזור בצורה כלשהיא.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

חסוי
    04/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו