בעייה חשש לשבר אמור להתגייס...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעייה חשש לשבר אמור להתגייס...
    אדיר
    17/11/2008

דבר ראשון שלום אני אדיר והייתי אמור להתגייס אתמול אני לא ארחיב יותר מידיי נפלתי על היד ואובחנתי באותו יום ונמסר לי כי יכול להיות ויש לי סדק
    היום בבוקר הלכתי למומחה אחר ששם אמר לי שאין לי כלום והוריד לי תתחבושת ואמר שאני יכול להתגייס הגיוס הזה מאוד חשוב לי ואני משובץ לקרבי יש לי גיבוש ואני אמור לתת את כל כולי בתקווה שהיד תתפקד בסדר יום רביעי יש לי אבחון סופי ששם אני יקבל תשובה סופית ויראה אם אני מתגייס או לא אז רציתי גם לשאול פה העלתי צילומים האם זה נראה שיש שבר או שהכל בסדר?....
    אם אני יוכל במנוחה בערך של שבוע לחזור לפעילות סדירה (שכיבות שמיכה וכו...)

במידה ולא אני ישובץ כנראה במרץ וזה מוריד לי את כל המוטיבציה זה רחוק לי ואני יחסית בוגר בגיל
    אני ממש לחוץ לא יודע על מה לחשוב אני ממש בסיוט
    תודה רבה על היחס שמתי קישור עם התמונות אם אתה רוצה אחרות ד"ר אז אני אעלה

תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה זה היחס הזה? מה כבר ביקשתי

אדיר
    18/11/2008

כולה חוות דעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אדיר, נצל את הזמן עד גיוסך

יוסף
    21/11/2008

אתה יכול, למשל, לשפר את ידיעתך - בעברית כתובה, לפחות. ואני מאחל לך החלמה מהירה ושירות שיסב לך סיפוק וחוויות מעניינות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשד לשבר

ד''ר חגי אמיר
    25/11/2008

אדיר שלום.
    הדרך שלך לדעת אם באמת יש בעיה או לא היא התנהגות הכאב לאורך זמן.
    אם הכאב נימשך ולא משתפר תוך מספר ימים סביר שמדובר בשבר, (למרות שהוא לא ניצפה על ידי הרופא השני). אם הכאב חולף ואתה מרגיש שאתה יכול לבצע פעילות היד ללא בעיה סביר שתוכל להתגייס ולהמשיך לתפקד טוב.
    בהצלחה
    דר' אח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו