מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשהדנה24/11/2008
שלום רב, אני בחורה בת 27 סובלת מזה כשנתיים מכאב גב נוראי באופן יומיומי כל הזמן. עשיתי את כל הבדיקות האפשריות (MRI,CT,...) וטיפולים הן קונבציונאליים והן אלטרנטיביים. עשיתי 2 הזרקות לחלל האפידורל וכרגע הפנו אותי לעשות טיפול ב RF במרפאת כאב גם כן. אני רוצה לדעת היכן אני יכולה לקרוא על הטיפול הזה . אני מאוד חוששת לעשות אותו בשל סיכונים אך אני סובלת כל הזמן ולא מסוגלת להמשיך לחיות כך. הטיפול ממולץ? נחשב למסוכן? יש בו סיכונים בילתי הפיכים? המון תודה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב
ד''ר חגי אמיר25/11/2008דנה שלום.
אם לא מצאו סיבה לכאב, הייתי ממליץ לפני שמתקדמים לכיוון של טיפולים פולשניים לבצע שיקום גב על ידי פעילות גופנית מכוונת עם תכנית מסודרת והדרגתית.
במידה וזה לא יעזור ניתן לפנות למרפאת שיקום כאב לקבלת יעוץ וטיפול, בבית חולים תל השומר.
בשיקום - טיפולי יום.
בהצלחה דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רק חבל
אודליה25/11/2008שהאורטופד שראה אותו טען שהוא לא הכתובת כי הוא מומחה לגב והיא צריכה לפנות למי שמתמחה בתחום. הייתי מופתעת כי גם אני חשבתי שהבעיה נובעת מהגב ושאין התמחות לירכיים, מקסימום למפרקים? תודה. נחפש מישהו קצת יותר מומחה בתחומו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל
דנה26/11/2008לא נראה לי שהבנתי אותך, כאבי הגב שיש לי הם לא כאבי שרירים זהו כאב חד נקודתי מאוד בצד ימין בגב התחתון. לא הבנתי לאיזו מרפאה אתה ממליץ שאפנה? מה בקשר לטיפול בRF איפה אני יכולה לקרוא על זה? איך אני יכולה לעבוד על שרירי הגב כשאני סובלת מכאבי תופת? יש מקום מסוים שאפשר לעשות זאת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב
ד''ר חגי אמיר27/11/2008לדבי טיפול ב- RF
קיים מאמר באנגלית מסכם וכוללני שמתאר את כל ההטוויות והפרוצדורות.
זהו מאמר מדעי מעט קשה אולם מאד מפורט.
http://www.c2i2.org/vol_iv_issue_1/Radiofrequency%20ablation.asp
במרפאה שהמלצתי היא לאחר שתתיעצי שוב באורטופד שלא ימצא מקור לכאב או פיתרון, מרפאת שיקום כאב , בתל השומר. מרכז השיקום, טיפולי יום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?