שוק נפוחה-חודש וחצי לאחר קרע בשריר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוק נפוחה-חודש וחצי לאחר קרע בשריר
    אריקו
    26/11/2008

שלום, אני בן 47, 1.75 מטר, 93 ק"ג, BMI=30.3 . עוסק בספורט:הליכה, ריצה, שחיה. 5 פעמים בשבוע, כשעה בכל פעם. לפני חודש וחצי קרעתי את שריר השוק. הכאבים פחתו, אני הולך קצת, עושה פיזיוטרפיה ומרגיש הטבה. הבעיה : כאשר אני עומד השוק וכף הרגל מתנפחים. א. מנסיונך, מתי הנפיחות תעבור ואוכל לחזור לפעילות גופנית ? ב. מה עושים כדי לזרז את תקופת ההחלמה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קרע שריר

ד''ר יונה יניב
    26/11/2008

אתה יכול להתחיל פעילות גופנית בהדרגה! לא ניתן לזרז החלמה אבל ניתן להקל עם גרב אלסטית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנפיחות תרד כאשר

דן
    26/11/2008

הנפיחות תרד כאשר השריר יהיה חזק דיו ל"פמפם" את הנוזלים כלפי מעלה. דרוש אימון מדורג ויסודי לאורך מס' חודשים. עד אז גרב אלסטית ועיסויים יכולים להקל. דן פיזיותרפיסט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לד"ר יונה ולדן-פיזיוטרפיסט

אריקו
    27/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו