עזרתכם המקצועית בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרתכם המקצועית בבקשה
    יויו
    18/12/2008

מזה כחודש אני סובל מכאבים עזים באיזור הגב התחתון,בתחילה הרופאה סברה שמדובר בשרירים תפוסים עקב מאמץ ושלחה אותי לנוח עם משככי כאבים (אתופן 600,ארקוקסיה) אחרי 3 שבועות כשהכאבים לא חלפו וכל פעם הופיעו במקום אחר ,שלחה אותי לCT ממצאי הCT הראו שיש לי בלט דיסק מותני L5S1 המוחק את השומן האפידוראלי הקדמי ,הדיסק הבולט מגיע אל שולי הנקב הבינחולייתי משמאל. הרופאה ניתה להסביר לי אבל לא ממש הבנתי כעת שלחה אותי לפיזיותרפיה ואם הכאבים לא ייפסקו לזריקת אפידורל מישהו מוכן להסביר לי מה הבעייה ולמה אני כבר שבוע מרגיש כאילו מישהו בעט בי בעוצמה במותן השמאלית ואיך זה קשור לעמוד השדרה? אגב ,הכאב מתגבר בשכיבה בכל מצב. נא תשובתכם המהירה,אני כבר חושב לפנות לרופא אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרתכם המקצועית בבקשה

הוספת תגובה

• גב כאוב

ד''ר רון ארבל
    20/12/2008

הסיבות לכאב המתואר על ידך ככאב גב הינן רבות. לא בהכרח הדיסק הבולט הוא הסיבה לכאב.
    מציע להבדק שוב ע"י הרופא שלך או לחילופין על ידי רופא אחר המתמחה בתחום (4 עיניים טובות משתיים)ולפעול ע"פ המלצתם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו