התנפחות כף הרגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנפחות כף הרגל
    אושרית
    19/12/2008

שלום עשיתי ניתוח לפני 3 שבועות של ציפורן חודרנית ברגל שמאל בבית חולים 10 (אני חיילת) אחרי שבוע זה הבריא . פתאום לפני שבוע התחילו לי כאבים (דקירות ,לא מרגישה תאצבעות ברגלים ,לא יכולה לדרוך על כף הרגל) הלכתי לביקור רופא יום ראשון אחרון אמרו שאין כלום הגעתי לבסיס למחרת לקחו אותי דחוף לרופא כי הכאבים התחזקו הרופא שלחה אותי לצילום אמרו לי שהצילום תקין (עשו לי 4 צילומים משום מה) ושיש לי רק הולקוס(שאצבע עקומה משהו כזה) עבר שבוע והכאבים רק מתחזקים והרגל מתנפחת יותר ויותר. עצה? מה אפשר לעשות ? איך אפשר לטפל בזה ? לאן אני יכולה לפנות ? בצה"ל הפיתרון היחיד זה פטורים אני לא רוצה פטור אני רוצה שיטפלו בבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנפחות כף הרגל

הוספת תגובה

• בנוסף הציפורן שינתה צבע פתאון ללבן

אושרית
    19/12/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם נשלל זיהום ?

דן
    20/12/2008

נפוחה ו :בצקתית/ אדומה / חמה ....? לא ברור התאור. האם בוצעו בדיקות דם ? ללחוץ על הרופאים בעקשנות עד לטיפול יעיל !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים ונפיחות ברגל לאחר ניתוח

ד''ר חגי אמיר
    22/12/2008

אושרית שלום
    אם המצב החמיר כפי שאת מתארת יש מקום לחזור לרופא שניתח שיראה את מצבך ויחליט אם הכל בסדר או לא. בכל מיקרה גם אורטופד יוכל לבדוק באופן דחוף כדי לודא אם הכל בסדר.
    תבקשי תור דחוף! לאורטופד. לא לחכות שבועיים.
    אם את לא מסתדרת עם המערכת צרי איתי קשר שוב, ואני אדאג שתתקבלי.
    בהצלחה
    דר' אח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המצב רק מחמיר :( מה לעשות?

אושרית
    22/12/2008

ד"ר חגי שלום אתמול הלכתי לרופא היחידה לראות מה אפשר לעשות ונתן לי הפנייה לרופא שניתח אותי ובכוח הוצאתי ממנו תור לאורטופד הבעייה שאני צריכה הפנייה לרופא אורטופד כף רגל . והזמנתי תור לאורטופד שזה רק עוד חודש (22/1) . במקרה קיבלתי היום תור לרופא שניתח אותי בבית חולים 10 והוא אמר שאין זיהום בציפורן שהכל בסדר איתה . ואמר לי שבכלל הבעיה לא שייכת אליו ,ושמתי לב שגם מסביב לאצבע (בוהן ) יש אדום ונפיחות , והוא המליץ ללכת לאורטופד כף רגל . תירא כל יום שעובר הכאבים רק מתחזקים והרגל מנופחת יותר ויותר אני לא יודעת איך אני יסבול את כל החודש עד התור אני כבר לא מתפקדת כחיילת לא מעלים אותי לתפקיד כבר שבוע. היום זה הגיע למצב שפשוט באמצע הדרך התיישבתי מרוב כאבים . מה אני יכולה לעשות ? בבקשה תענה לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו