שבר רדיוס מרוחק בשורש כף יד שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר רדיוס מרוחק בשורש כף יד שמאל
    רויטל
    23/12/2008

שלום רב, בעלי בן 34 שבר את ידו ב14.12.08 בשורש כף ידו השמאלי (בעלי ימני). הצילומים הראו שבר מרוסק תוך פרקי רדיוס מרוחק. לאחר שבוצע שחזור סגור בבי"ח התגלו הממצאים באים לפי מומחה כף יד מצילומי ביה"ח: GAPבשטח פרקי אך הפרק קונגרואנטי, הושג אורך תקין, זוית רדיוקרפאלית בLAT. לפי צילום מעודכן מתאריך 21.12.08 התגלה הממצא הבא: סטיה פרוקסימאלית של הפרגמנט הקפי. לפי המומחה עליו לעבור ניתוח בהקדם האפשרי. אני ובעלי קצת מפחדים מהניתוח והיות אני בחודש התשעי להריוני, רצינו לקבל חוות דעת נוספת במהרה אך לא הצלחנו לקבוע תור למומחה נוסף בזמן הקרוב (גם אליך). שאלתי היא האם תוכלי ליעץ לנו מה האפשרויות שלנו לפי הממצאים הללו? מה עדיף עבורנו? ישנה המלצה לבצע את הניתוח בבי"ח מסוים? תודה מראש רויטל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שבר רדיוס

ד''ר יונה יניב
    23/12/2008

שלום רויטל
    אני לא מוצאת בעיה בעובדה שאת בהריון, הניתוח לא יגביל את בעלך יותר ממה שהוא מוגבל כעת וזה כמובן לא ישפיע על ההריון שלך. לגבי ניתוח - כמובן שיש צורך לראות את הצילומים ואפילו לפעמים אנחנו שולחים לבצע CT אם השבר תוך מפרקי ואנחנו רוצים להבין אותו יותר טוב. עברו כ9 ימים מאז השבר, כמובן שרצוי לנתח בהקדם אבל ניתן גם לנתח עוד שבוע. לגבי בחירת מנתח - זה כמובן לפי נטית ליבכם. ניתן לבצעו בכל בי"ח ציבורי או פרטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו