כאבים בכתף ובחלק העליון של הזרוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בכתף ובחלק העליון של הזרוע
    חמוטל
    26/12/2008

שלום רב, מספר ימים לאחר שיעור פלדנקייז, החלו כאבים בזמן תנועה באזור הכתף. לאחר שהכאבים לא חלפו, פניתי לאורטופד, שנתן לי סלקוקס 200 כדור אחד פעמים ביום למשך 10 ימים, כמו כן הפנה אותי לצילום ולאולטרסאונד. שאלותי הן: האם אין דרך טבעית לטפל בבעיה? ואם אין ברירה האם המינון אינו גבוה מידי, אני יודעת שכדורים מסוג זה עלולים לגרום לבעיות בקיבה. האם ניתן לוותר על הצילומים היות ואני מעדיפה לצמצם בחשיפה לקרינה? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב בכתף.

ד''ר רון ארבל
    30/12/2008

אם את סובלת והרופא חושב שצריך לבצע לך צילום אני ממליץ על ביצוע הצילום למרות שיש עמו קרינה.
    לאולטרהסאונד אין קרינה.
    בעניין רפואה טבעית אני מעביר שאלתך לפורום המתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    30/12/2008

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=225 id=link]הומאופתיה[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו