כאבי ברכיים חזקים,הכנראה מבלט דיסק?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ברכיים חזקים,הכנראה מבלט דיסק?
    נועם
    03/01/2009

שלום וברכה אני סובל מבלט דיסק מרכזי ב- L4-L5 עם לחץ משמעותי על השק כאשר הייתי לפני חצי שנה אצל אורטופד מומחה ואצל עוד כמה אני יודע שאחת השאלות השגרתיות האם הכאב מקרין לרגלים. בעבר הכאב לא הקרין לרגליים ורק היו לי כאבים כרונים בגב תחתון ולכן לא הומלץ ניתוח. בזמן האחרון התחילו לי כאבי ברכיים בכל זמן נתון - כאשר אני הולך, כאשר אני יושב, כאשר אני ישן במיטה ולאחר שינה של כמה שעות מתעורר עם כאבי ברכיים חזקיים בשני הברכים. יש לציין שלפני חצי שנה אצל ד"ר ניסים אוחנה הומלץ לי פיזיותרפיה אך לא הלכתי לזה אבל קיבלתי מספר טיפולים אצל כירופרקטר (עדיין יש כאבי גב וכאבי ברכיים) השאלה היא מה אני צריך לעשות? ללכת שוב למומחה גב? ללכת למומחה ברכיים? או באופן כללי האם פיזיותרפיה יעזור לי או שצריך מעבר לזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי ברכיים

ד''ר רון ארבל
    03/01/2009

שלום נועם
    קיימת אפשרות שכאבי הברכיים נובעים מבעיית גב.
    המלצתי לך לפנות למומחה גב ולמומחה ברכיים שכל אחד יבדוק את הצד שלו .
    פזיוטרפיה באופן כללי הינה טיפול טוב ומציע לשמוע להמלמות רופאך בעניין הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו