הגדלת ידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגדלת ידיים
    אלמוג
    05/01/2009

שלום כל פעם שאני מסתכל על הידיים שלי, אני תמיד חושב לעצמי שהן נראות קטנות מידי בהשוואה לאנשים אחרים בגובה שלי(1.70 מטר). בהתחלה פניתי לפורום ניתוחים פלסטיים כי הייתי בטוח שמדובר בניתוח קוסמטי, אמרו לי שמה לפנות לפורום אורטופדיה. האם יש ניתוח כלשהו להגדלת ידיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגדלת ידיים

הוספת תגובה

• ידיים

ד''ר יונה יניב
    09/01/2009

בדכ"ל מבצעים הארכת אמות אם הן אחת מהן קצרה באופן קיצוני , כדי להשוות אורך. הניתוח כרוך בצלקות מרובות על האמות ואנחנו עוקבים כל הזמן לודא שאין נזק לכלי הדם או העצבים מהמתיחה. את כפות הידיים לא מגדילים, גם לא את האצבעות. אם יש קטיעה וקיצור של האגודל בלבד לאורך שמקשה על התפקוד היומיומי, שוב אנחנו מאריכים את העצם ושוב - חשש מנזקים לכלי הדם והעצבים.
    כמו כן, לאחר הארכה של עצמות, הסכנה לשברים גבוהה יותר מבעצם רגילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון לגבי השאלה

אלמוג
    10/01/2009

שלום תודה על התשובה, אבל כנראה שלא הייתי מדויק מספיק בשאלתי. אורך הידיים שלי סימטרי ואין שום צורך להארכה. מה שאני בעצם התכוונתי לשאול זה האם יש ניתוח כלשהו להרחבת הידיים?(מכתף ועד כף יד), ז"א הגדלת המימדים שלהם מבחינת רוחב. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• body building

ד''ר יונה יניב
    11/01/2009

כן - חדר כושר עם אימונים אינטנסיבים תחת פיקוח + תזונה מתאימה. בכל חדר כושר יכולים לייעץ לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו